Infrarood douchepanelen

Alle voordelen en positieve effecten van zonlicht kan je nu ook ervaren onder je douche! Met een UV douche haal je namelijk het goede van de zon naar je eigen badkamer. Bekijk hieronder onze prachtige opties voor een infrarood douchepaneel voor de badkamer. 

Infrarood douchepaneel voor de badkamer

Waar voorheen een infrarood douchepaneel alleen te vinden was in de badkamer van een luxe hotelkamer is het aanschaffen van een infrarood paneel tegenwoordig ook mogelijk voor de consument. Zo haal je voortaan zelf extra comfort in huis waar je iedere dag van kunt genieten in je eigen badkamer onder je eigen douche. Maar wat doet een infrarood douchepaneel nu precies voor jou en je badkamer? Daar vertellen we je graag meer over.

Wat is een infrarood douchepaneel?

Infraroodwarmte is zeer aangenaam en stimuleert de bloedsomloop, waardoor kans op bijvoorbeeld blessures verminderd kan worden. Infrarood heeft ook helende werking op spieren en gewrichten. De infraroodstraling kan tot maar liefst 5mm diep in de huid doordringen, hiermee creëer je een effectieve en optimale verwarming van het lichaam.

Altijd de nieuwste infrarood douchepanelen

Sanitairwinkel gelooft in de kracht van infrarood douchepanelen en streeft er dan ook naar om altijd de nieuwste modellen en mogelijkheden aan te bieden. Zo zijn er naast een infrarood douchepaneel ook douchepanelen die Uv-stralingen uitstralen. De voordelen van Uv-stralingen? Uv-stralingen staat synoniem aan zonlicht. Zonlicht is nu eenmaal gezond voor het menselijk lichaam. Het verhoogt je weerstand en zorgt voor de natuurlijke aanmaak van vitamine D. Heb jij een gebrek aan vitamine D? Dan kan het aanschaffen van een douche met infrarood wel eens een heel goed idee zijn. 

Naast het aanmaken van vitamine D geeft zonlicht positieve energie en een zomerse bruine tint aan je mee. In de wintermaanden hebben veel mensen door een gebrek aan zonlicht, een tekort aan vitamine D. Griep, verkoudheid en winterblues slaan dan sneller toe. Door de aanschaf van een infrarood douchepaneel met uv-licht kun je ervoor zorgen dat de vitamine D aanmaak op het gezonde zomerse niveau blijft.

Het mooiste infrarood paneel voor jouw badkamer

Wanneer je een infrarood douchepaneel wilt kopen kun je bij Sanitairwinkel kiezen uit verschillende varianten. Zo hebben we infrarood douchepanelen die je kunt inbouwen, zodat deze mooi integreren in de omgeving. Wanneer je niet over de mogelijkheid beschikt om je infrarood douchepaneel in te bouwen hebben we ook diverse opbouwmodellen beschikbaar. Een infrarood douchepaneel kun je plaatsen onder de douche, dus plaatsing in een douchecabine of in een inloopdouche is geen enkel probleem.

Advies over een infrarood douchepaneel of een infrarood met UV douchepaneel

Ben je geïnteresseerd in een of meerdere infrarood douchepanelen en wil je graag advies ontvangen over deze producten? Neem dan vandaag nog contact op met onze klantenservice of kom gezellig langs in één van onze showrooms. We helpen je graag!