Geberit WC upgrade cashback

Jouw wc vervangen is nu echt de moeite waard! Tijdens de actieperiode ontvang je namelijk bij aankoop van een Geberit wc een cashback tot maar liefst €150!

Geberit wc upgrade cashback

1 UPDATE, 3 VOORDELEN

Wil je jouw badkamer of toiletruimte opfrissen? De mogelijkheden zijn eindeloos, maak een goed begin met een nieuwe wc van Geberit. Ervaar zelf het aanzienlijke extra comfort van een kleine verandering.

HOUDT MEER TIJD OVER DOOR OPTIMAAL SCHOONMAAKGEMAK

Voor een optimale wc-hygiëne is er altijd weer die ergernis: de spoelrand. Onder de rand hebben bacteriën en vuil vrij spel. De Rimfree wc's van Geberit hebben geen spoelrand, waardoor ze met minder schoonmaken tóch veel hygiënischer zijn.

ERVAAR HET COMFORT VAN STILLER EN GRONDIGER SPOELEN

De TurboFlush spoeltechniek van Geberit zorgt voor een zeer stille en grondige spoeling. Na het toiletbezoek is in de meeste gevallen het gebruik van een wc-borstel niet meer nodig.

MEER FRISHEID VOOR JOU

Jouw persoonlijke hygiëne komt op de eerste plaats. Met een AquaClean douchewc geniet je van verfrissende extra’s en talrijke comfortfuncties. Als je dit frisse en schone gevoel eenmaal hebt ervaren, wil je dit niet meer missen.

Bekijk de producten

Ben je benieuwd welke producten in aanmerking komen voor de cashback? Bekijk alle producten via onderstaande link.

Bekijk producten

VOORWAARDEN

  1. Meld je tussen 1 september en 31 december 2023 aan voor de Geberit cashbackactie op www.geberit.nl/landingpages/wc-upgrade/.
  2. Je ontvangt een bevestiging van jouw aanmelding met de link naar de online pagina waar uiterlijk 31 december 2023 jouw aankoop kunt registeren om in aanmerking te komen voor de cashback.
  3. Upload jouw factuur of getekende opdrachtbevestiging via de cashback link.
  4. Heb je een AquaClean douchewc gekocht, registreer jouw AquaClean dan voor extra garantie!
  5. Je ontvangt na controle van jouw cashback aanvraag het bedrag waar je recht op hebt binnen 3 weken op
    jouw rekening.