Douchekranen 12cm HOH

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
1507 reviews

Inbouwkraan of opbouwkraan? Dit zijn de voor- en nadelen

Inbouwkraan of opbouwkraan
Er zijn hierboven 19 producten zichtbaar
Naar boven

Douchekranen 12cm HOH

Een lekkere warme douche doet een mens veel goed. Wat is er dan fijner om die douche zelf in te kunnen stelle qua warmte en lekker te douchen naar uw eigen wensen. Bij Sanitairwinkel vindt u een ruim assortiment douchekranen 12cm HOH, de 12 cm is de meest voorkomende maat bij deze kranen.

Wat is HOH?

HOH staat voor hart op hart maat, ook wel hartafstand genoemd. Dit is de ruimte tussen het midden van de ene kraanaansluitingen en het midden van de andere kraanaansluiting. Dit wordt vaak aangegeven om problemen te voorkomen bij bijvoorbeeld verbouwingen, op deze manier worden daar geen fouten in gemaakt.

Uitvoeringen

Er zijn vele verschillende douchekranen 12cm. Bij Sanitairwinkel vindt u douchekranen in verschillende kleuren, met of zonder douchegarnituur en met of zonder omstel. Zo zit er voor u altijd wel een goede kraan tussen.

Merken

Bij Sanitairwinkel vindt u een ruim assortiment aan topmerken. Wij leveren onder andere Grohe, Plieger, Tiger en Venlo.

Contact

Heeft u nog wat onduidelijkheden of heeft u behoefte aan advies? U kunt altijd van maandag tot en met zaterdag contact opnemen met één van onze medewerkers. Daarnaast nodigen wij u graag uit om eens langs te komen in één van onze showrooms voor advies op maat.