Badkussens

Voor de echte badliefhebber voelt er niets beter dan een ontspannen moment ervaren in je eigen bad. Een kwalitatief badkussen kan tijdens dit moment een cruciale rol spelen. Zo’n nekkussen voor in bad vergroot namelijk het gevoel van comfort. In bad liggen voelde nog nooit zo goed! 

Badkussen

Voor veel mensen is het hebben van een eigen bad een grote droom. En wanneer het dan eindelijk zover is, wil je natuurlijk ook wel alles uit je badsessies halen. Dit is dan ook de voornaamste reden waarom veel mensen hun bad graag willen verrijken met een badkussen. Een badkussen maakt jouw moment in bad namelijk pas echt compleet. Een lekker zacht en comfortabel kussen zorgt ervoor dat jouw momentje in bad extra ontspannend aan zal voelen. 

De voordelen van badkussens

Dat een badkussen comfort biedt had je waarschijnlijk al wel verwacht. Maar een badkussen biedt meer voordelen dan alleen dat. Onze verkoopadviseurs hebben de belangrijkste voordelen van een badkussen hieronder voor je op een rijtje gezet. 

Ondersteuning van het hoofd

Aangezien een badkussen vooral dient als een hoofdsteun voor in bad kun je dankzij dit product heerlijk in bad liggen. Je hoofd zal namelijk veel minder snel wegglijden en daarnaast wordt je hoofd op een optimale manier ondersteund. Je hoeft als het ware geen moeite meer te doen om recht te blijven liggen. Wel zo fijn natuurlijk, wanneer je vooral op zoek bent naar ontspanning en even nergens aan wilt denken. 

Ultiem comfort

Niet alleen wordt het hoofd door een badkussen ondersteund, ook de rest van het lichaam ervaart een ultieme vorm van ontspanning. Je kunt namelijk heerlijk stil blijven liggen in het warme water en je hoeft verder nergens aan te denken. Je glijdt niet weg en dankzij het hoofdkussen voor in bad veroorzaakt de harde badrand ook geen pijn. 

Minder nekpijn door een badkussen

Ga jij niet alleen vaak maar ook graag lang in bad? Dan kan het zijn dat je zo nu en dan nekpijn overhoudt aan een baddersessie zonder badkussen. Wanneer je namelijk geen gebruik maakt van een badkussen zal je zelf je nek stijf moeten houden om goed te kunnen blijven liggen en dit kan een nare pijn veroorzaken. Deze pijn kan dan op een later moment pas gaan opspelen. Voorkom dit soort ongemakken door een mooi en comfortabel nekkussen voor in bad aan te schaffen. Je momentje in bad moet namelijk vooral een fijn moment blijven. 

Uitgebreid assortiment

Het assortiment aan verschillende badkussens is momenteel groter dan ooit. Een hoofdsteun voor in bad is dan ook zo gevonden wanneer je langs de verschillende opties loopt. Bekijk goed welke kleur en vorm je idealiter in jouw badkamer zou willen hebben. Wat je voorkeuren ook zijn, er is bij Sanitairwinkel een badkussen van te vinden.

Badkussen kopen?

Jouw ideale badkussen al gevonden binnen ons ruime aanbod? Dan kun je deze direct online bestellen. We gaan direct voor je aan het werk zodat je het badkussen zo snel mogelijk in huis hebt. Heb je hulp nodig bij het maken van jouw keuze? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij zullen je helpen met het vinden van het juiste badkussen.