Badgrepen

Het plaatsen van een badgreep zorgt voor extra ondersteuning in de badkamer. Een badgreep is in dat geval van toegevoegde waarde voor alle leeftijden. Vooral in een levensloopbestendige badkamer raden wij het gebruik van een wandbeugel aan. Vroeger waren wandbeugels voornamelijk wit en gemaakt van kunststof. Tegenwoordig zijn er badgrepen beschikbaar in allerlei soorten en maten.

Badgrepen

Een badgreep zorgt voor extra ondersteuning in de badkamer. Een badgreep is hierdoor geschikt voor alle leeftijden. Met name in een levensloopbestendige badkamer raden wij het gebruik van een wandbeugel aan. Vroeger waren wandbeugels voornamelijk wit en gemaakt van kunststof. Tegenwoordig kom je deze bad accessoires tegen in verschillende kleuren. Sanitairwinkel.nl heeft een breed assortiment badgrepen met onder andere de kleuren chroom, grijs, RVS, wit en zilver.

Voordelen van badgrepen in de badkamer

  • Meer grip en dus een veiligere badkamer.
  • Je bent langer in staat om zelfstandig gebruik te maken van je badkamer.
  • Tegenwoordig zijn er wandbeugels in alle kleuren en maten, waardoor hij past in elk interieur.

Nadelen van badgrepen

  • Er moet voldoende ruimte zijn in de badkamer voor een wandbeugel.

Soorten badgrepen

Een badgreep is op veel plekken in het huis een laagdrempelige oplossing voor extra veiligheid. Zo zijn er badgrepen voor extra ondersteuning tijdens het opstaan. Ook zijn er douchebeugels voor extra grip tijdens het douchen. Tenslotte kunnen wandgrepen ook gebruikt worden in combinatie met een bad.

Een levensloopbestendige badkamer creëren

Wanneer je een levensloopbestendige badkamer wilt gaan maken in je woning is het goed om in te schatten waar je nu maar ook in de toekomst behoefte aan hebt. Hoewel dit natuurlijk erg persoonlijk is zijn er wel een aantal producten die we kunnen opnoemen die te allen tijde verstandig zijn om aan te schaffen. Zo zijn inloopdouches, verhoogde toiletten en douchestoelen veelvoorkomende keuzes van klanten die een levensloopbestendige badkamer samenstellen. 

Altijd een badbeugel voor jouw badkamer

Wanneer je veel liefde en aandacht hebt gestoken in het realiseren van jouw droombadkamer vind je het waarschijnlijk ook belangrijk om je badbeugel mooi te laten aansluiten bij de rest van je badkamer. Bij Sanitairwinkel bieden we verschillende opties aan op het gebied van badbeugels en hierdoor zit er altijd wel een geschikte optie voor jouw badkamer tussen. Of je nu op zoek bent naar een witte badbeugel, een zwarte badbeugel of juist een gouden badbeugel, we hebben het allemaal. 

Meer weten over badgrepen?

Heb je een mooie badgreep op het oog maar heb je nog een vraag over dit product? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. We helpen je graag! Ook wanneer je op zoek bent naar advies voor bijvoorbeeld de styling van je badkamer kan je contact met ons opnemen. Dit kan via onze klantenservice of tijdens een kop koffie in één van onze showrooms. Zien we je snel?