Afspraak maken

 

Het uitzoeken van een nieuwe badkamer kan een flinke klus zijn. Wij willen er dus zeker van zijn dat we voldoende tijd voor je hebben. Zo kunnen we samen naar jouw unieke wensen kijken. Daarom raden we iedereen aan om een afspraak te maken zodra je uitgebreid advies nodig hebt. Zo kunnen wij 100% voor je klaarstaan.

Tijdens een afspraak bespreken we graag jouw wensen en helpen we je bij het maken van de juiste keuzes. Selecteer hieronder de dichtstbijzijnde showroom en plan een afspraak in met een van onze verkoopadviseurs.

Wil je graag wat inspiratie opdoen en wat producten in het echt bekijken? Dan ben je van harte welkom om ons te bezoeken zonder afspraak.

Adviesgesprek

Eerlijk & transparant

We houden het graag helder voor jou. Bij Sanitairwinkel vinden we het belangrijk dat alles eerlijk en transparant is. De zoektocht naar een nieuwe badkamer of badkamerproduct moet prettig zijn: In onze webshop en in onze showrooms vind je dus geen schreeuwerige reclames, kleine lettertjes en opdringerige verkopers, maar eerlijke scherpe prijzen en een transparant gesprek.

Klanten over onze afspraak service