Reservoirs

Zoek je een geschikte stortbak voor je wc? Dan vind je in het ruime assortiment van Sanitairwinkel het reservoir dat perfect bij je toilet past. Afhankelijk van het type toilet kun je kiezen uit een duoblokreservoir, een hangend reservoir of een inbouwreservoir. Wij bieden voor elk toilet een passend reservoir van een goede kwaliteit. Ook kun je voor je toilet reservoir kiezen uit verschillende spoeltechnieken, frames en bedieningssystemen.

Toiletreservoir voordelen

Een toiletreservoir is voor veel wc’s essentieel om fatsoenlijk te functioneren. In een wc reservoir bevindt zich namelijk het water dat in de wc zelf gebruikt wordt. Dankzij deze wc stortbak heb je het juiste materiaal in huis om goed door te kunnen spoelen. Het kopen van een wc reservoir bij Sanitairwinkel heeft de volgende voordelen:

Meerdere opties

Er is niet maar één soort toiletreservoir. Je kunt uit verschillende soorten opties kiezen. Het is namelijk maar net wat er in jouw wc past en hoe dit aansluit op jouw smaak. Afhankelijk van deze factoren is er de keuze uit duoblokreservoirs, hangende reservoirs en inbouwreservoirs. Wat heb je nodig? En wat past het beste bij je smaakvoorkeuren?

Kwalitatief materiaal

erder is de kwaliteit van een wc reservoir natuurlijk van doorslaggevend belang. Je wilt wel zeker weten dat het toiletreservoir naar behoren functioneert. Om dit te kunnen verzekeren, doet Sanitairwinkel steevast onderzoek naar de artikelen die het aanbiedt. Je kunt dan ook pas een wc stortbak bij ons krijgen wanneer deze voldoet aan onze strenge kwaliteitseisen. Op die manier is de kans het grootst dat al onze klanten uiteindelijk 100% tevreden zijn.

Gebruiksvriendelijk doorspoelen

Verder zijn de belangrijkste onderdelen van het toiletreservoir de doorspoelknoppen. De gebruiksvriendelijkheid van het product hangt grotendeels af van hoe makkelijk deze knoppen te gebruiken zijn. Vandaar ook dat er bij onze producten speciaal op die betreffende onderdelen is gelet. De doorspoelknoppen zijn keer op keer logisch geplaatst en makkelijk om in te drukken.

Zeer scherpe prijs

Als laatste voordeel van de toiletreservoirs van Sanitairwinkel geldt dat ze altijd zeer scherp geprijsd zijn. We doen er alles aan om kwalitatief hoogstaande producten voor een zo laag mogelijke prijs aan te kunnen bieden. Alleen dan heeft het voor jou als klant ook zin om voor Sanitairwinkel te kiezen. Wanneer je zo rondkijkt in ons uitgebreide assortiment zie je ook al snel dat de producten allemaal van een relatief lage prijs zijn voorzien. Zeker wanneer je dit relateert aan de kwaliteit.

Reservoirs

Ben je op zoek naar een reservoir voor het toilet? Dan ben je bij Sanitairwinkel.nl aan het juiste adres.

Sanitairwinkel.nl heeft een ruim assortiment duoblokreservoirs, hangende reservoirs en inbouwreservoirs van alle bekende A merken. Denk hierbij aan merken als Duravit, Wisa en Villeroy & Boch.

Het grootste merk in de reservoir-branche is Geberit. Het meest gebruikte inbouwreservoir van Nederland is niet voor niets een UP320 reservoir. Daarnaast is de Duofix serie van Geberit ook een zeer populair reservoir. Beide type reservoirs worden vooral toegepast in nieuwbouw en renovaties.

Je dient goed op te letten bij de keuze van jouw wc stortbak. Veel reservoirs zijn speciaal gemaakt voor een specifiek toilet. Bij twijfel raden wij je aan om contact op te nemen met een van onze medewerkers. Zij zullen je helpen met de keuze van het juiste wc reservoir.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur