Kindertoiletten

Ben jij op zoek naar een kindertoilet? Dan ben je bij Sanitairwinkel aan het juiste adres! Wij hebben namelijk verschillende kindertoiletten in ons assortiment. Deze wc's zijn minder hoog en een stuk kleiner dan de normale variant. Hierdoor kan jouw kind zelfstandig naar het toilet. Niet alleen fijn voor je kind maar ook voor jou! Bekijk hieronder ons assortiment voor een kinder toilet. 

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45858 reviews

Kindertoilet kopen?

Een van de mijlpalen tijdens het zelfstandig worden van je kind is het zindelijk worden. Dit gaat niet altijd zonder slag of stoot. Met een kindertoilet komt daar verandering in. Een normaal toilet is immers voor een kind aan de hoge kant en ook de toiletbril is vaak te groot. Het gevolg is dat jij als ouder continu mee moet naar het toilet. Maar wat zal je kindje trots zijn wanneer hij of zij een eigen wc heeft. Je kunt je kindje natuurlijk ook betrekken bij het kopen van een kindertoilet. Dat moedigt alleen maar aan om het kinder toilet ook daadwerkelijk te gaan gebruiken!

Verschillende soorten kindertoiletten

Bij Sanitairwinkel kan je terecht voor een kindertoilet in verschillende kleuren, modellen en hoogtes. Net als bij normale toiletten kun je bij een kinder toilet kiezen uit een wandcloset of een staande uitvoering. Bovendien zijn deze wc's verkrijgbaar in diverse kleuren zodat het nog leuker wordt voor een kind om naar het toilet te gaan. Er zal altijd een kinder toilet beschikbaar zijn welke mooi matcht met je interieur en waar je kindje blij van wordt.

Kinder toiletbrillen

Heb je een kinder toilet op het oog en wil je daar een bijpassende kinder toiletbril bij? Sanitairwinkel heeft een uitgebreid assortiment toiletbrillen voor kinder wc’s. In verschillende kleuren en uitvoeringen. Deze brillen kenmerken zich door een kleinere opening en zijn speciaal gemaakt om op een kindertoilet te passen.

Kinder toiletbril verkleiner

Heb je geen ruimte voor een apart kinder toilet of geef je hier niet de voorkeur aan? In dat geval kan je ook kiezen voor een toiletbril verkleiner. Zo kunnen kinderen en volwassen gebruikmaken van hetzelfde toilet. Het enige wat je in dat geval hoeft aan te schaffen is een toiletbril verkleiner en (wanneer je kind nog te klein is) een trapje of krukje. 

Een kinder toilet kopen bij Sanitairwinkel

Ben jij op zoek naar een mooie en praktische kinder wc? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig online in onze webshop. Let daarbij wel goed op of de kinder wc-bril is inbegrepen of dat je deze nog los moet bestellen. Heb je nog vragen of wil je graag advies, neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms. We helpen je graag!