Kindertoiletten

Bij Sawiday vind je een groot assortiment kinder wc's. Deze wc's zijn minder hoog en een stuk kleiner dan een normale variant. Hierdoor kan je kind zelfstandig naar het toilet. Niet alleen fijn voor je kind maar ook voor jou! Bekijk hier ons assortiment aan kinder wc's in verschillende kleuren.

Kinder toiletten

Een van de mijlpalen in het zelfstandig worden voor je kind is het zindelijk worden. Dit gaat niet altijd zonder slag of stoot. Met een kinder wc komt daar verandering in. Een normaal toilet is immers voor een kind aan de hoge kant en ook de toiletbril is te groot. Het gevolg is dat jij als ouder altijd mee moet naar het toilet. Maar wat zal je kindje trots zijn wanneer hij of zij eigen wc ziet. Ontdek alle kinder wc's en nog veel meer bij Sanitairwinkel.

Verschillende soorten en afmetingen kinder wc's

Sanitairwinkel biedt kinder wc's in diverse modellen en verschillende hoogtes. Net als bij normale toiletten kun je bij de kinder varianten kiezen uit een wandcloset of een staande uitvoering. Bovendien zijn deze wc's verkrijgbaar in diverse kleuren zodat het nog leuker wordt voor een kind om naar het toilet te gaan. Er zal altijd eentje bij zitten die mooi matcht met je interieur en waar je kindje blij van wordt.

Kinder wc-brillen

Heb je een kinder wc op het oog en wil je daar een bijpassende kinder toiletbril bij? Sanitairwinkel heeft een uitgebreid assortiment wc-brillen voor kinder wc’s. In verschillende kleuren en uitvoeringen. Deze brillen kenmerken zich door een kleinere opening en zijn speciaal gemaakt om op een kindertoilet te passen.

Kinder toilet kopen

Ben jij op zoek naar een ideale kinder wc's? Wacht dan niet langer en bestel deze eenvoudig online. Let daarbij op of de kinder wc-bril is inbegrepen of dat je deze nog los moet bestellen. Heb je nog vragen of wil je graag advies, neem dan contact met ons op of bezoek één van onze showrooms.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur