Tegelstroken

Met tegelstroken heb je de mogelijkheid om je badkamer een hele unieke uitstraling te geven. Zo bieden we bij Sanitairwinkel een uitgebreid assortiment aan verschillende tegelstroken aan. Hierdoor kun je volledig zelf uitzoeken welke tegelstroken het beste bij je eigen smaak passen. Hou je van een meer uniek en afwijkend design? Of geef je juist de voorkeur aan de meer traditionele tegelstroken met een redelijk neutraal design? Bij Sanitairwinkel hebben we het allemaal. 

Tegelstroken

Met tegelstroken kun je zowel de muur als de vloer op geheel eigen wijze aankleden. Een badkamer is voor veel mensen een ruimte waarin veel tijd wordt doorgebracht. Het is dan ook zeker de moeite waard om voor materiaal van hoge kwaliteit te kiezen. Je wilt tenslotte niet dat er na een aantal jaar al allerlei gebreken verschijnen of dat je uitgekeken raakt op het design van je badkamer.

Waarom zou je kiezen voor tegelstroken?

Wanneer je kiest voor tegelstroken brengt dit verschillende voordelen met zich mee. Deze voordelen hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet. 

 • Uitgebreid assortiment
  Dat smaken verschillen, is een feit. Vandaar ook dat we het bij Sanitairwinkel belangrijk vinden om een groot aantal verschillende opties aan te bieden. De een hecht misschien meer waarde aan een strakke en simpele optie, terwijl de ander graag wat meer variatie in de badkamer terug ziet komen. Al met al vind je dit in het uitgebreide assortiment allemaal terug. Verschillende kleuren, afmetingen en patronen. Neem gerust een kijkje tussen wat er momenteel allemaal aangeboden wordt. Er is een goede kans dat je er iets tussen ziet.

 • Hoogwaardig design
  Zoals gezegd is er een uitgebreid assortiment bij Sanitairwinkel. Dit betekent direct ook dat je een zeer hoogwaardig design in je badkamer kunt realiseren. Met de echte design tegelstroken creëer je meteen al een zeer stijlvolle badkamer. Gezien een design badkamer tegenwoordig helemaal in is, hechten we er bij Sanitairwinkel veel waarde aan om veel hoogwaardige designopties aan te bieden.

 • Unieke vormen
  Verder zijn er qua tegelstroken ook unieke vormen mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een design waarbij brede tegelstroken worden afgewisseld met wat dunnere tegelstroken. Het resultaat is dan een uniek design. Je zou het vervolgens nog verder kunnen doortrekken door hele patronen in je wand of vloer aan te brengen. Het leuke aan de tegelstroken is dat alles mogelijk is. Je kunt je verbeelding de vrije loop laten gaan. Zo is het resultaat uiteindelijk een volledig gepersonaliseerde badkamer. Een badkamer die volledig aan de hand van jouw smaak is ontworpen.

 • Scherpe prijzen
  Daarnaast moeten uitgebreide opties en designmogelijkheden natuurlijk ook gepaard gaan met aantrekkelijke prijzen. Vandaar dat je bij Sanitairwinkel meteen al ziet dat de prijzen gekeken naar de kwaliteit aan de lage kant zijn. Deze goede prijskwaliteitverhouding is mogelijk doordat wij voor ons volledige assortiment aan tegelstroken altijd de scherpst mogelijke prijzen hanteren. Bespaar geld zonder op kwaliteit in te leveren door voor de tegelstroken van Sanitairwinkel te kiezen.

Vind de tegelstrook of tegelstrip van jouw dromen

Een tegelstroop of tegelstrip is niet alleen de ideale tegel om jouw wand of vloer en eigen karakter te geven. Met een tegelstrook breek je namelijk ook gemakkelijk jouw wand op. Kies voor een veilige en neutrale tegelstrook of pak eens uit met een spannend en uniek design. Voor welke tegelstrook kies jij?

Aanvullend advies

Heb je nog vragen over onze tegelstroken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers helpen je graag! Onze producten liever in het echt bekijken? Kom dan gezellig langs in één van onze showrooms. Zien we je snel?