Doucheslangen

Last van een lekkende doucheslang of gewoon behoefte aan een nieuwe? Bij Sanitairwinkel vind je een groot aanbod doucheslangen van hoge kwaliteit. Door deze hoge kwaliteit heb jij jarenlang plezier van jouw nieuwe doucheslang. Bekijk het assortiment en bestel jouw doucheslang direct en eenvoudig online.

Doucheslang

Een doucheslang is als de onmisbare partner van je douchekop, die ervoor zorgt dat het water moeiteloos van de kraan naar jouw lichaam stroomt. Niet alleen biedt dit product je de vrijheid om de straal te richten waar je maar wilt, maar het is ook een cruciaal element voor het creëren van een aangename en ontspannende douche-ervaring. 

Bij Sanitairwinkel begrijpen we dat kwaliteit en duurzaamheid van groot belang is. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment doucheslangen van de hoogste kwaliteit aan. Onze doucheslangen zijn vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen die garant staan voor een lange levensduur en optimale functionaliteit.

Of je nu op zoek bent naar een klassieke metalen doucheslang die je badkamer een vleugje elegantie geeft, of liever kiest voor een flexibele kunststof variant voor extra bewegingsvrijheid, wij hebben altijd een perfecte doucheslang voor jouw badkamer. Onze doucheslangen zijn daarnaast verkrijgbaar in diverse lengtes, zodat je altijd een optie kunt vinden die perfect past bij jouw wensen.

Lengte van de doucheslang

De doucheslangen hebben verschillende afmetingen. Het is belangrijk dat je op de afmeting van de doucheslang let. Je wilt namelijk niet met het probleem te maken krijgen dat de doucheslang juist te kort of te lang is. Bedenk daarom goed voor welke lengte je nodig hebt. Je kunt beter een iets te lange doucheslang hebben dan een te korte! Een te korte doucheslang zorgt er namelijk voor dat je niet het gehele lichaam kunt afspoelen. Daarnaast komt er al snel teveel druk op de slang wanneer deze te kort is, wat resulteert in slijtage. Zorg dus dat het niet nodig is om de slang helemaal strak te spannen om overal goed bij te kunnen. 

Materiaal en kleur

Bij Sanitairwinkel kan je terecht voor doucheslangen van verschillende soorten materialen. Of je nu dus een doucheslang van PVC, kunststof of chroom zoekt, we hebben het allemaal. Onze producenten hebben hun best gedaan om verschillende soorten doucheslangen op de markt te brengen. Zo zijn er gladde doucheslangen. geribbelde doucheslangen, zwarte doucheslangen en verchroomde doucheslangen. Let ook goed op de draadmaat van je nieuwe doucheslang. Stem deze af op de door jou gekozen douchekop.

Merken doucheslangen

Bekende en geliefde merken die wij in ons assortiment hebben zijn onder andere Crosswater, Grohe en Hotbath. Tevens hebben wij doucheslangen van Saniclass in ons assortiment. Dit zijn doucheslangen van ons eigen merk. Uiteraard kunnen wij je garanderen dat ook ons eigen merk garant staat voor hoge kwaliteit en de scherpste prijzen.

Complete douchesets

Bekijk doucheslangen in de showroom

Wil je liever een doucheslang met je eigen ogen bekijken? Dan ben je van harte welkom in één van onze showrooms. Hier kun je vrijblijvend advies krijgen van onze deskundige medewerkers. Daarnaast zijn er vele voorbeeld badkamers te bekijken in onze showrooms. Hier zijn doucheslangen in verschillende soorten en kleuren gebruikt. Op deze manier kan je de verschillende mogelijkheden met eigen ogen bekijken. Zien we je daar?