Dorpels

Een douchedorpel is de ideale oplossing voor waterkering wanneer je ervoor kiest om alleen een glazen wand te gebruiken bij een inloopdouche. Wanneer er geen douchebak aanwezig is heb je een douche dorpel nodig om er voor te zorgen dat niet heel de badkamer volloopt met water tijdens het douchen. Sanitairwinkel biedt verschillende soorten douche dorpels aan zodat er voor iedere douche een passend formaat gevonden kan worden. 

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Douchedorpel nodig?

Je ziet het steeds vaker, de douchebak verdwijnt en er wordt gekozen voor een douchedorpel. Dit is een kleine verhoging bij een inloopdouche die geldt als waterkering, zodat niet je hele badkamer volloopt met water wanneer je aan het douchen bent. Een douchedrempel is ook mogelijk in combinatie met een douchedeur.

Ruimtelijk effect creëeren met een douche dorpel

Met een dorpel kan er in de badkamer een ruimtelijk effect gecreëerd worden, het is namelijk niet meer nodig om een douchebak te plaatsen. In plaats daarvan kunnen er glazen douchewanden geplaatst rondom de douche of kan er bij de instap van de douche een mooie douchedorpel worden geplaatst. Door de glazen wanden creëer je ook een ruimtelijk effect. 

Verschillende vormen van een douche dorpel

Bij Sanitairwinkel vind je dorpels voor in de badkamer in vele verschillende vormen zoals kwartrond, rechthoek en in een vijfhoek. Zo kan de douchedorpel perfect passend worden gemaakt voor elke badkamer. 

Maten

Het is van belang dat je van tevoren goed op de hoogte bent van wat er past in jouw badkamer. Bij Sanitairwinkel vind je dorpels met een lengte van 100 cm tot 200 cm en een hoogte van 2,3cm en 2,5 cm.

Welke kleur douchedorpel past bij jouw badkamer?

Bij ons vind je douchedorpels in verschillende kleuren terug. Zo kun je ervoor zorgen dat de douchedorpel perfect past bij de rest van de badkamer. Kijk in de filter welke kleur het beste bij jouw gekozen stijl past.

Douche dorpel kopen bij Sanitairwinkel 

Ben jij op dit moment op zoek naar een douche dorpel voor in de badkamer? Dan ben je bij Sanitairwinkel aan het juiste adres. Bij Sanitairwinkel vind je namelijk douche dorpels van verschillende merken. 

Heb je vragen over onze douchedorpels of weet je niet zeker welke douche dorpel geschikt is voor jouw badkamer? Dan kun je altijd contact opnemen met één van onze medewerkers via onze klantenservice. Onze producten liever in het echt bekijken? Kom dan vandaag nog langs in één van onze showrooms. We helpen je graag!