Glijstangsets

Met een glijstangset van Sanitairwinkel maak je jouw douche compleet. Verplaats je douchekop voortaan moeiteloos van boven naar beneden en weer terug met één van onze sets. Voor welke glijstangset kies jij? 

Glijstangsets

Er voelt toch niets beter dan het nemen van een lekkere warme douche onder een douchekop die je zelf in hoogte kunt verstellen? Met een glijstangset van Sanitairwinkel maak je jouw douche dus ook absoluut compleet. Denk je erover na om één van onderstaande sets aan te schaffen? Dan ontvang je een complete doucheset. Bekijk voor de zekerheid wel altijd de beschrijving van het desbetreffende artikel om erachter te komen welke producten zijn inbegrepen in de set.

Verstelbare glijstangsets

De meeste glijstangsets op deze pagina bevatten een verstelbare douchekop. Dit is voor een gezin ideaal aangezien de douchekop op deze manier op meerdere hoogtes kan worden afgesteld. Zo kan de douche perfect worden afgesteld op zowel grote(re) als kleine(re) mensen. Wil je een korte douche nemen maar je haren tijdens deze sessie wél droog houden? Dan is een verstelbare douchekop ook erg handig. Door de douchekop een aantal centimeters naar beneden te brengen voorkom je dat je hoofd en je haren nat zullen worden.

Verschillende combinaties mogelijk

Er zijn natuurlijk ook andere combinaties mogelijk met een glijstangset. Zo hoeft een glijstangset niet altijd verstelbaar te zijn maar kan er ook een handdouche aan gemonteerd worden zodat je ook daar van kunt genieten. Dat is in veel gevallen erg handig.

Altijd een glijstangset voor jouw badkamer

Bij ons vind je glijstangsets in verschillende uitvoeringen, wij leveren glijstangen van 50 cm tot 140 cm. Daarnaast heb je nog veel keuze binnen jouw set. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een set met slang, kraan, hoofddouche of handdouche. Ook de kleur is niet onbelangrijk. Bij Sanitairwinkel vind je glijstangsets in verschillende kleuren. Wanneer je namelijk veel aandacht en liefde hebt gestoken in je (nieuwe) badkamer is het wel zo fijn als de glijstangset ook bij de rest van je badkamer past. Zoals je hierboven al wel hebt gezien is dit door ons gevarieerde aanbod geen enkel probleem.

Merken

Gaat jouw voorkeur uit naar een specifiek merk? Bij Sanitairwinkel vind je een ruim en scherp geprijsd assortiment glijstangsets. Wij leveren onder andere topmerken zoals Saniclass, Dornbracht, Grohe en Plieger. Of je nu op zoek bent naar een minimalistische betaalbare glijstangset of juist een hele luxe glijstangset, we hebben het allemaal.

Contact

Vind je het lastig om een keuze te maken of heb je nog een vraag over één of meerdere van onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze producten liever in het echt bekijken? Dat kan ook! Kom dan gezellig langs bij één van onze showrooms. We zien je graag verschijnen.