Sanitairwinkel.nl reviews en ervaringen

kiyoh

Jouw ervaring vinden we belangrijk. Positieve én negatieve feedback is welkom, want zo weten we wat werkt en wat beter kan. Wij geven geen beloningen voor geschreven reviews. Wil je weten hoe onze klanten ons beoordelen?

Lees dan hier alle beoordelingen van Sanitairwinkel.

Wil jij je ervaring met ons delen? Dan kan dat via onderstaande button.

Review toevoegen

Alle reviews over Sanitairwinkel.nl vind je op deze pagina. Wij maken gebruik van het onafhankelijke reviewsysteem Kiyoh. Alle reviews en ervaringen die gedeeld worden zijn dus geverifieerd en geen verzonnen reviews.

Wij doen ons best om onze klanten altijd een vlekkeloze ervaring te bieden tijdens de oriëntatie, het bestelproces en de communicatie. Toch lukt dat niet voor iedereen. Wij zijn namelijk afhankelijk van systemen, leveranciers en/of bezorgdiensten. Mocht er iets verkeerd gaan tijdens jouw bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice. Zij zullen je helpen jouw vragen te beantwoorden of eventuele problemen op te lossen.

Ben je tevreden over ons? Dan horen we dat natuurlijk graag in een positieve review. Heb je een mindere ervaring? Ook dan mag je dat ons laten weten. Jouw ervaring kunnen we gebruiken om onze dienstverlening weer een stukje beter te maken.

Deel dus gerust je review over Sanitairwinkel via Kiyoh!