Sanitairwinkel.nl reviews en ervaringen

Jouw ervaring vinden we belangrijk. Positieve én negatieve feedback is welkom, want zo weten we wat werkt en wat beter kan. Wij geven geen beloningen voor geschreven reviews. Wil je weten hoe onze klanten ons beoordelen?

Wil jij je ervaring met ons delen? Dan kan dat via onderstaande button.

Alle reviews over Sanitairwinkel.nl vind je op deze pagina. Wij maken gebruik van het onafhankelijke reviewsysteem Kiyoh. Alle reviews en ervaringen die gedeeld worden zijn dus geverifieerd en geen verzonnen reviews.

Review toevoegen

8.9

1993 beoordelingen in
de laatste 12 maanden

Sanitairwinkel krijgt van onze klanten op Kiyoh een score van 8.9 op basis van 1993 beoordelingen in de laatste 12 maanden!

Lees hier alle beoordelingen van Sanitairwinkel op Kiyoh.
15.06.2024
|
Hans, Denhaag
Very good product and service.
I ordered douche kit. Delivery is good, the product is great and good packaging.
12.06.2024
|
Gerard , Vlaardingen
Super geholpen
Ik moet aquadimmer vervangen na een paar appjes hadden ze de juiste gevonden .en besteld en binnen 1 dag thuis bezorgd ik ben dik tevreden
07.06.2024
|
Michiel, Uden
Verkeerde bestelling goed opgelost door service afdeling
Door een fout op hun website heb ik een verkeerd product besteld. Snel even gebeld, en snel geholpen. Na wat onderzoek aan mijn kant besloten om het product terug te sturen. Judith van de servicedesk heeft mij met alles snel via email geholpen. Twee puntjes ter verbetering: het verwerken van de retourzending duurde lang (>week), en ondanks dat de fout op de website opgelost was, bleef de beschrijving van het product niet matchen met de foto, wat natuurlijk onhandig is.
05.06.2024
|
Ben, Meerssen
Goed
Telefonisch perfect en met Kennis te woord gestaan.
03.06.2024
|
Stefan, Hapert
Snelle levering, goede service.
Zelfs de tweede kansjes zien er as nieuw uit en in ons geval veel sneller leverbaar dan nieuw. Doos was enkel opengewerkt en ook ongebruikt. Zoals op de.site vermeld stond.
01.06.2024
|
Georges, Purmerend
snelle en goede service
nvt
31.05.2024
|
Rene, Terwispel
Top service
Snel geleverd en als er iets is snel opgelost
27.05.2024
|
Gijsbert Schippers, Zwolle
Garantie buiten de garantieperiode
De titel zegt al genoeg. Enorme pech gehad met een thermostaatkraan maar tot grote tevredenheid geholpen door SW. :)
26.05.2024
|
Bruno morano Morano, Diemen zuid
topp
super service
24.05.2024
|
Albert klein, Valthermond
Goed product
Snel geleverd
21.05.2024
|
johan, Zaandam
Gewoon goed .
Bij vraag over product netjes geholpen en ten woord gestaan .
20.05.2024
|
Annette, Bergeijk
goede service
melding van kapotte zending snel opgelost
16.05.2024
|
Kees, Amsterdam
Geen problemen
Geen problemen, het bestelde artikel werd vlot geleverd
15.05.2024
|
familie van Helvoirt, Heeswijkdinther
Uitstekend
Heel goede service.
13.05.2024
|
Susan, Haarlem
Super snelle professionele service
Super snelle professionele service
09.05.2024
|
Rob, Elburg
Geweldige service
Een wc gekocht die defect was. Hierna een nieuwe wc ontvangen en ook de montage kosten vergoed gekregen. Een en al top service!
06.05.2024
|
Peter, 's-Gravendeel
uitstekende aftersales.
Er was een defect op een badkamer onderdeel. Zar 5 jaar garantie op. Zonder problemen 3 dagen later vervangend onderdeel in huis.
06.05.2024
|
Wim, WADDINXVEEN
Gewoon goed en snel geholpen
Besteld en snel geleverd.
04.05.2024
|
Irene, Milsbeek
Ook voor twijfelende klanten staat de deur open
Niet alleen zijn we met een goed advies en keuzes naar huis gegaan. Na aankoop bleek tijdens de verbouwing dat de douche toch echt anders moest en hebben we verschillende onderdelen gemakkelijk kunnen ruilen en zeer snel een douchetegel geleverd gekregen. Top service en zeer vriendelijke mensen!
03.05.2024
|
harm, Makkinga
Na een foute bestelling goed opgelost door Sanitairwinkel
Na een fout onderdeel te hebben besteld(juist onderdeel op foto was toch niet het juiste onderdeel) na retour zending betaald bedrag weer netjes terug op rekening. super geregeld door Sanitairwinkel
01.05.2024
|
F.W. Prins, Alkmaar
Snelle levering.
Snelle levering, na wat misverstanden over en weer, uiteindelijk de juiste spullen in huis gekregen en is de garantie goed afgehandeld.
01.05.2024
|
Liz, Kamerik
Snelle levering
Je krijgt wat je besteld
29.04.2024
|
Search, Breda
Goede bereikbaarheid en top service.
Naar aanleiding van Grohe artikel dat niet helemaal voldeed heb ik telefonisch contact opgenomen. Omdat het artikel nog onder garantie viel, heb ik een service aanvraag bij Sanitairwinkel ingediend. Binnen enkele dagen kreeg ik een nieuw artikel opgestuurd en dat helemaal voldeed. Top service!
27.04.2024
|
Jaap, Gorinchem
Goede materialen voor scherpe prijs
Goed sanitair besteld, de prijs was heel netjes. Leveringen prima optijd zoals beloofd. Als oud installateur voorheen altijd zelf ingekocht bij de fabrikant maar via sanitairwinkel heel tevreden.
26.04.2024
|
Marc, Geldrop
Klant tevredenheid staat boven aan
Door drukte bij de klantenservice werd ik door verbonden met klantenservice België. Dat was al een goede stap om mij als klant niet al te lang te laten wachten op een besluit/antwoord/oplossing. Bij de klantenservice kreeg ik Maxime aan de lijn. Voor mij ook al een + omdat telefoon voor mij al persoonlijker is dan e-mail. Maxime had zicht in de gevoerde e-mail wisseling. Vanaf toen werd er zeer professioneel gehandeld met gevoel van betrokkenheid. Zij heeft alles in het werk gesteld om het mij als klant naar tevredenheid te maken. En dat is gelukt !!!
25.04.2024
|
Jos, Hellevoetsluis
Zeer goede service
Na twee jaar lak schade aan de radiator. D.m.v. foto's shadelaten zien, en is netjes en snel afgehandeld. Er is een nieuwe radiator gestuurd op bsis van garantie, top Ook de snelheid van afhandelen
16.04.2024
|
Inge P, Noord Brabant
Goede producten, slechte bezorgservice
Onze klantervaring was erg fijn, tot dat de levering kwam. Sanitairwinkel is in zee gegaan met een partij die dezelfde ochtend pas laat weten wanneer ze leveren en daarna een kwartier vooraf bellen dat ze er bijna zijn. Je kunt zelf wel invullen dat dat niet werkt bij een leegstaand huis. Ook is het beleid: leveren tot aan de deur. Kortom: alles buiten laten staan. Je bent dus zelf genoodzaakt om alle materialen (tegels, bad etc.) van de weg naar binnen te dragen. Ik begrijp dat dit ook zo gaat bij een Bol.com levering van drie tientjes, maar dit gaat over een badkamer van 10.000 euro. Is het dan echt niet mogelijk om iets meer service te leveren? Al is het maar de dag van tevoren de levertijd doorgeven of leveren tot in de gang. We hebben ons nu in bochten moeten wringen. De volgende keer zou ik daarom op zoek gaan naar een partij met een betere bezorgservice, daar betaal ik graag een paar tientjes meer voor bij een badkamer van 10K. Het vervelende is: de producten zijn goed, maar omdat dit de laatste stap is in het leveren van de badkamer blijft dit nu de nasmaak bij Sanitairwinkel.
15.04.2024
|
Anoniem , Landsmeer
Geweldig
Duidelijke website, en fijn dat jullie 2e kans artikelen hebben. Niet eerder had ik zoiets besteld , nu dus wel een keer. Dat is heel goed bevallen, alleen de verpakking was open geweest, artikel zelf mankeerde niets aan. Artikel werd heel snel En netjes verpakt bezorgd. Top!
13.04.2024
|
Nico, Oegstgeest
Goed product, nette prijs en heel snel bezorgd!
Goed product, nette prijs en snel bezorgd!
11.04.2024
|
Harry, Vlissingen
Goede winkel maar slechte bezorging
Over de service in de winkel niets dan goeds. Echter let op wanneer je in een flat woont. De douchedeur werd bij ons zomaar achtergelaten in de hal van de flat terwijl er een prima lift is en wij 20 meter van de lift wonen. Met hulp van familie hebben we zelf het pakket naar binnen moeten dragen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld een Ali pakje van 1,5 euro, een boxspring van Leen Bakker of een wasdroger van Mediamarkt om maar wat voorbeelden te geven die allemaal netjes thuis werden gebracht. De prijs van de douchedeur (470 euro) rechtvaardigd m.i. ook een prima aflevering. De servicedesk verwijst naar de leveringsvoorwaarden. Wees dus op uw hoede en zorg dat er voldoende mankracht aanwezig is en dat het pakket niet onbewaakt achtergelaten word.