Bidetkranen

Met een bidetkraan haal je een stijlvolle en zinvolle extra kraan in huis. Gericht op de reiniging van de intieme delen is dit een waar kwaliteitsproduct. Voor het grootste assortiment aan bidetkranen zit je bij Sanitairwinkel goed. Al sinds jaar en dag verkopen wij deze producten, met toenemend succes. Neem gerust een kijkje tussen de verschillende opties en beslis welke bidet kraan in jouw badkamer het beste tot zijn recht komt.

Bidetkraan

Bidetkranen zijn speciaal gemaakt voor bidetten. Bidetkranen zijn voorzien van een uitloop die meer horizontaal gepositioneerd is zodat je je intieme delen beter kunt wassen.

Voordelen van een bidetkraan

Een bidetkraan is een speciale kraan voor de intieme delen van het lichaam. Tegenwoordig zie je de bidetkraan steeds vaker in de badkamer verschijnen. Dit heeft grotendeels te maken met de grote voordelen die mensen ervaren bij het gebruik van een dergelijke kraan. Hierdoor is het niet meer dan logisch dat een steeds grotere groep mensen de bidet kraan in huis haalt. Het kopen van een van de opties bij Sanitairwinkel gaat in ieder geval gepaard met de volgende voordelen:

Goede reinigingsfunctie

Een bidetkraan staat erom bekend dat je de intieme zone van het lichaam er optimaal mee gereinigd krijgt. Dankzij deze reinigingsfunctie hoef je de kraan maar voor een korte periode te gebruiken om het gewenste resultaat te realiseren. Daarmee is dit voordeel een van de vaakst genoemde met betrekking tot de bidetkraan. Mensen zijn simpelweg op zoek naar gemak. Een bidetkraan brengt deze wens snel in vervulling.

Luxe uitstraling

Verder heeft een bidetkraan een luxe uitstraling. Het wordt vaak gezien als een product dat niet voor iedereen binnen het budget valt. Echter doen wij bij Sanitairwinkel ons best om zoveel mogelijk hoge kwaliteit bidetkranen voor een goede prijs aan te bieden. Daarmee heeft iedereen de mogelijkheid om de badkamer een luxe uitstraling mee te geven.

Groot aanbod bidetkranen

Daarnaast heeft iedereen weer andere behoeftes en voorkeuren. Vandaar dat we bij Sanitairwinkel nog altijd achter het besluit staan om een zo groot mogelijk aanbod tentoon te stellen. Zo kan iedereen op een geruste manier zijn of haar favoriete stijl bidetkraan uitzoeken. Ook dit bevordert op de beurt weer de tevredenheid bij de klant.

Unieke designs

Ook is een bidetkraan van zichzelf een aparte soort kraan. In plaats van een verticaal design is deze kraan voorzien van een horizontaal design. Dit is ook wel zo logisch, aangezien de bidetkraan op een andere manier gebruikt wordt. Het leuke hiervan is dat dit unieke designs oplevert. Je kunt een hoop verschillende kanten op. Welke van de bovenstaande opties spreekt jou het meeste aan?

Al met al is het bij een bidetkraan een kwestie van de functionaliteit combineren met het juiste design. Wil je de bidetkraan los vast kunnen pakken? Dan zijn daar bepaalde modellen voor. En wil je liever een vastzittende kraan met een minimalistisch ontwerp? Dan is ook dat gewoon mogelijk.

Verschillende merken bidetkranen

Sanitairwinkel.nl heeft een ruim assortiment bidetkranen van alle bekende merken zoals Grohe, Hansgrohe en Hotbath. Naast de bekende merken vind je bij Sanitairwinkel ook een ruim assortiment bidetkranen van minder bekende merken. Het assortiment bestaat uit zowel modernere bidetkranen als klassiekere bidetkranen.

Vragen over een bidetkraan?

Door de ruime diversiteit aan bidetkranen in ons assortiment is de kans groot dat je slaagt. Vind je het lastig om te bepalen welke bidet kraan bij jouw badkamer past? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze medewerkers. Zij zullen je graag helpen bij het kiezen van de juiste bidetkraan voor jouw bidet. Je kunt natuurlijk ook altijd een bezoek brengen aan één van onze showrooms. Zien we je snel?