Watervalkranen

Bij een watervalkraan komt het water niet uit een smalle tuit, maar uit een brede uitloop. Hierdoor lijkt de straal die uit je kraan komt op een waterval en dit oogt erg luxe. We hebben verschillende soorten watervalkranen in ons assortiment. Voor welke kraan ga jij?

Watervalkraan kopen?

Bij de watervalkraan komt het water niet uit een smalle tuit, maar uit een brede uitloop. De straal die uit de kraan komt lijkt hierdoor op een waterval. Het water loopt niet met een harde straal de wasbak of badkuip in, maar klaterend in een vloeiende beweging. Watervalkranen hebben vaak een modern design, dit kan het uitgangspunt zijn van de badkamer. De kraan met waterval is er met een open of dichte uitloop en in verschillende formaten. Je kunt kiezen voor een opbouwkraan of voor een inbouwkraan waarbij de waterval via een uitloop direct uit de muur lijkt te komen.

Badkraan met waterval

Het watervaleffect staat gegarandeerd goed in elke moderne badkamer. De kraan met waterval is er niet alleen voor de wastafel of het fonteintje, er zijn ook badkranen en douchekranen met een waterval. De badkraan met waterval draagt bij aan de welnessbeleving die het nemen van een bad met zich meebrengt. Zowel bij de staande badkraan als bij de opbouw- of inbouwkraan stroomt het water weldadig uit de brede uitloop.

Douche met waterval

Een hoofddouche met watervalstand evenaart het gevoel onder een waterval te staan het meest. Sommige hoofddouches hebben meerdere standen zodat je met één knopomdraai van regenbui naar watervaleffect gaat. Er zijn ook een aantal handdouches die een watervalstand hebben.

Merken en uitvoeringen

Er zijn verschillende merken die kranen met waterval aanbieden zoals Crosswater, GROHE en Hotbath. Daardoor zijn de watervalkranen verkrijgbaar in diverse prijsklassen, stijlen en uitvoeringen. Of je nu dus op zoek bent naar een zwarte watervalkraan, een gouden watervalkraan of iets heel anders, de kans is groot dat je ook jouw watervalkraan zult vinden bij Sanitairwinkel. 

Nog vragen over watervalkranen?

Ben je geïnteresseerd in een kraan met waterval en wil je graag meer informatie ontvangen over één of meerdere van onze producten? We helpen je graag! Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms