Bidetten

Op zoek naar een bidet? Een bidet is een alternatief voor toiletpapier, waarbij je na een toiletbezoek wordt schoongespoeld door middel van een waterstraal. Er wordt vaak gekozen voor een bidet vanwege gemak, comfort en hygiëne. Daarnaast kan de keuze voor een bidet ook gemaakt worden met als doel het besparen van toiletpapier. Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment en bestel je bidet eenvoudig online!

Bidets

Bidets zijn speciaal ontworpen om het geslachtsdeel en het achterwerk schoon te maken na het gebruik van het toilet. Het gebruik van een bidet brengt een hoop voordelen met zich mee. Zo is het met een bidet mogelijk je voeten op een comfortabele wijze te wassen. Bovendien is het ideaal om in warme tijden bepaalde lichaamsdelen even te kunnen wassen met koud water en u dus even af te koelen. Bovendien is het goed voor de persoonlijke hygiëne, doordat u zichzelf met behulp van een bidet gemakkelijk kunt wassen. Nog een belangrijk voordeel van een bidet is dat je een maatschappelijk verantwoorde keuze maakt wanneer je deze aanschaft. Er wordt op deze manier namelijk minder toiletpapier verbruikt.

De populariteit van een bidet

In Italië beschikt 95% van alle huishoudens over een bidet, maar in Nederland is het op een of andere manier nog niet bijzonder populair. Vele Italianen kunnen inmiddels niet meer zonder en zien een bidet dan ook als een noodzakelijk meubel in het huis. Heb jij al eens een bidet gebruikt? Dan begrijp je vast waarom de Italianen de voorkeur geven aan een bidet. Gelukkig vind je in onze webshop en showrooms een groot aanbod bidets, zodat je ook hier in Nederland kunt profiteren van de voordelen van een bidet.

Een toilet met bidet

Een traditioneel bidet ken je nu inmiddels wel maar wist je dat je tegenwoordig ook een toilet met bidet functie kunt aanschaffen? Een toilet met bidet heeft als voordeel dat je niet een los toilet en een los bidet in je badkamer of toilet hoeft neer te zetten. Een toilet met bidet heeft namelijk een ingebouwde bidetkraan. Is jouw badkamer of toilet aan de kleine kant maar hecht je wel waarde aan een bidet? Dan kan het aantrekkelijk zijn om te kiezen voor een toilet met bidet functie. 

Een bidet met antikalkbehandeling

Een veelvoorkomend probleem bij sanitair is kalkaanslag. Dit komt doordat kalk zich nadat het water verdampt is gemakkelijk aan alle materialen hecht. Om deze reden beschikken vrijwel alle bidets die wij aanbieden over een antikalkbehandeling. Dit voorkomt geen kalkaanslag, maar zorgt wel voor een betere bescherming van het oppervlak. Ook vereenvoudigt dit de reiniging.

Vragen over bidets?

Heb je vragen over een van onze bidets of vind je het fijn wanneer een van onze adviseurs je helpt tijdens het uitkiezen van een bidet voor jouw badkamer of toilet? Onze medewerkers helpen je graag. Bekijk hier onze contactpagina. Wil je graag extra inspiratie opdoen? Kom dan eens langs bij een van onze showrooms bij jou in de buurt! Dan kan je onze bijpassende toilet accessoires ook eens van dichtbij bekijken.