Planchetten

Op zoek naar een badkamer planchet voor jouw stijlvolle badkamer? Bij Sanitairwinkel vind je een uitgebreid assortiment aan planchetten die niet alleen functioneel zijn, maar ook een vleugje elegantie aan je badkamer toevoegen. Opgeruimd staat netjes! 

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45879 reviews

Planchet badkamer

Ben je op zoek naar een handig accessoire om jouw douchespullen op te zetten? Dan is een badkamer planchet waarschijnlijk een goede optie om te overwegen. Planchetten zorgen voor wat meer orde in jouw badkamer. Een rommelige douchevloer met flessen shampoo, scheermesjes en zeep ziet er namelijk niet alleen slordig uit maar kan ook gevaarlijk zijn. Wij raden je daarom aan om jouw douchespullen veilig en netjes op te bergen door middel van een planchet.

Wat is een badkamer planchet?

Dat een planchet een mooie aanvulling kan zijn voor je badkamer is inmiddels duidelijk maar wat is een planchet eigenlijk precies? Dat leggen we graag aan je uit. Een badkamer planchet is vaak een plat, horizontaal plankje dat aan de muur wordt bevestigd om voorwerpen op te plaatsen. Het wordt vaak gebruikt in badkamers of toiletten om toiletartikelen zoals zeep, tandenborstels, tandpasta, handdoeken of andere kleine voorwerpen op te bergen. Planchetten kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, zoals hout, glas, metaal of kunststof, en worden meestal bevestigd met beugels of bevestigingsmiddelen aan de muur. Ze zijn ontworpen om functioneel te zijn en tegelijkertijd een decoratieve of georganiseerde uitstraling te geven aan de ruimte waarin ze worden gebruikt.

Badkamer planchet design

Een badkamerplanchet is een detail dat bijdraagt aan de algehele uitstraling van de badkamer. Een planchet zorgt er niet alleen voor dat de badkamer netjes blijft doordat douchespullen geordend worden. De planchet zelf kan door een mooi design ook zeker wat toevoegen aan de badkamer. Details zoals accessoires maken jouw badkamer nou eenmaal helemaal af. Bij Sanitairwinkel hebben we ruim 300 verschillende badkamerplanchetten. Met zoveel keus zit er vast wel een planchet bij voor jouw badkamer.  

Soorten planchetten

De planchetten in ons assortiment zorgen ervoor dat er voor alle ruimtes een geschikte planchet is. De lengtes variëren van 10 tot wel 210 centimeter. Dat betekent dat er voor zowel compacte als ruime badkamers een badkamerplankje is dat perfect past. Weet je de juiste de afmeting? Dan kun je gaan kijken naar de verschillende materialen en kleuren. Tip: Laat het materiaal aansluiten bij je doucheset en de rest van je badkamer! Door accessoires op elkaar af te stemmen creëer je een mooi geheel.

Planchet kopen?

Wil je graag geholpen worden bij het uitzoeken van een planchet of andere badkameraccessoires? Kom dan vooral eens langs in een van onze showrooms. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van een keuze. Heb je snel antwoord nodig op je vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice.