Tandenborstelhouders

Op zoek naar een tandenborstelhouder? Bij Sanitairwinkel vind je tandenborstelhouders in veel verschillende designs, kleuren en maten. Daarnaast heb je de keuze uit staande en hangende exemplaren. Vanzelfsprekend kan je ook bij ons terecht voor een elektrische tandenborstel houder! Wordt de houder door meerdere mensen in huis gebruikt? Kies dan voor een tandenborstel houder die alle tandenborstels goed uit elkaar houdt. Dit zorgt voor optimale hygiëne. Bekijk het assortiment en bestel direct!

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45818 reviews

Tandenborstelhouder nodig?

Het is niet prettig en ook niet erg hygiënisch wanneer je tandenborstel steeds op de grond of in de wasbak valt. Wanneer je geen goede plek hebt om je tandenborstel op te bergen wil dat nog wel eens gebeuren. Gelukkig is dit erg gemakkelijk op te lossen met een hippe tandenborstelhouder van Sanitairwinkel!

Tandenborstels gemakkelijk uit elkaar houden

Met vijf verschillende tandenborstels op de wastafel is het nog wel eens lastig te onthouden welke tandenborstel van jou is. Dat lijkt een klein probleem, maar ’s ochtends wil je natuurlijk het liefst dat alles zo vlot mogelijk verloopt. Elke keer een nieuwe tandenborstel pakken wanneer je het vergeten bent is ook niet erg economisch. Wij hebben verschillende tandenborstelhouders die je helpen onthouden met welke tandenborstel je jouw tanden mooi wit houdt.

Design tandenborstel houder

Als je een mooie wasbak hebt, wil je deze natuurlijk netjes houden. Een hoopje tandenborstels ziet er dan rommelig uit en een eenvoudige beker doet soms afbreuk aan een mooie moderne of landelijke badkamer. Bij Sanitairwinkel hebben we daar de perfecte oplossing voor. Wat denk je bijvoorbeeld van de trendy tandenborstelhouders van Sealskin? Verkrijgbaar in diverse varianten, waardoor er vast ook eentje bij zit die perfect bij jouw wastafel past.

Liever een elektrische tandenborstel houder?

Veel mensen poetsen tegenwoordig elektrisch. Dit is hartstikke goed voor je tanden, maar minder goed voor de ruimte op de wasbak. Daarom heeft Sanitairwinkel ook mooie opties voor een elektrische tandenborstel houder. Zo kan het hele gezin lekker makkelijk zijn tandenborstel kwijt. Heb je geen plek voor een elektrische tandenborstel houder op de wasbak? Dan is een houder die je aan de muur kunt hangen een mooi alternatief!

Verschillende merken tandenborstelhouders

Ook op het gebied van tandenborstelhouders bieden wij opties van verschillende merken aan. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een tandenborstelhouder van Tiger, Haceka, Sealskin of Globo. Voor welk product ga jij?

Bestel jouw tandenborstel houder bij Sanitairwinkel

Vind je het lastig om een keuze te maken tussen al onze producten? Onze medewerkers helpen je graag! Neem contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms. Zien we je snel?