Sieradenhouders

Een sieradenhouder is een stijlvolle en praktische manier om al jouw sieraden een plekje te geven. Een sieradenhouder staat prachtig op je nachtkastje, in de woonkamer of voor jouw badkamerspiegel en hiermee raak je nooit meer je sieraden kwijt.

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45823 reviews

Sieradenhouders                   

Je sieraden in een bakje of in de la leggen is verleden tijd. Met een sieradenhouder raak je nooit meer jouw sieraden kwijt en weet je precies wat het beste past bij je outfit. Ook geeft een sieradenhouder jou de kans om jouw sieraden op elegante wijze te laten zien.

Indeling van sieradenhouders

Een sieradenhouder bestaat bijna altijd uit een bakje en meerdere niveaus. Het bakje is perfect om ringen en oorbellen in te bewaren en kettingen en armbandjes kun je eenvoudig aan de verschillende niveaus hangen. Zo zijn je sieraden georganiseerd en ziet het er ook nog eens mooi en elegant uit.

Gouden sieradenhouders

De populairste sieradenhouders zijn gouden sieradenhouders. Hiermee straal je luxe en elegantie uit. Een gouden sieradenhouder is perfect voor kleurrijk sieraad en verder gaan gouden sieradenhouders ook perfect samen met gouden oorbellen, ringen, kettingen en armbanden. Een gouden sieradenhouder is perfect voor veel verschillende interieurs. Scandinavisch, landelijk, vintage, art deco, zwart-wit en exotisch zijn allemaal stijlen waarin een gouden sieradenhouder prachtig tot zijn recht komt.

Zilveren sieradenhouders

Naast gouden sieradenhouders zijn zilveren sieradenhouders ook erg gewild. Sieradenhouders in het zilver passen erg goed in industriële stijlen en genieten van een mysterieuze elegantie. Zilveren sieradenhouders passen perfect bij zilver en zwart sieraad en ook kan dit goed gecombineerd worden met edelstenen in verschillende kleuren.

Vragen over onze sieradenhouders?

Heb jij vragen over onze sieradenhouders, of wil je meer weten over Sanitairwinkel? Neem dan alle twijfels weg en neem contact met ons op. Je kunt altijd een mail sturen of ons contactformulier invullen. Tijdens kantooruren kun je ons ook telefonisch bereiken en je kunt ook langs komen in een van onze showrooms. Hier kun je sommige sieradenhouders in het echt bewonderen en ze direct mee naar huis nemen. Wij horen graag iets van je en helpen je graag verder op weg!