Douchesets

Vind je het lastig om alle onderdelen van de douche bij elkaar te zoeken? Begrijpelijk! Daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan douchesets. Zo hoef je niet meer na te denken over of alle onderdelen bij elkaar passen. Haal zo alles voor een fijne douche in één keer in huis. Je hebt bij ons keuze uit allerlei sets: van inbouw tot opbouw, van RVS tot mat zwart. Vragen over welke doucheset het meest geschikt is voor jouw badkamer? Neem gerust contact met ons op! 

Inbouwkraan of opbouwkraan? Dit zijn de voor- en nadelen

Verder lezen

Complete douchesets

Douchen is niet alleen een nodige wasbeurt, maar ook een heerlijk momentje voor jezelf. begin de dag fris of eindig de dag met een ontspannende douche. Bij een doucheset hoef je niet alles zelf bij elkaar te zoeken. Bij Sanitairwinkel vind je een ruim assortiment aan complete douchesets, zo heb je meteen alles bij elkaar. Denk hierbij aan een thermostaatkraan, hoofd- en/of handdouche en een doucheslang. Bij ieder product staat aangegeven waaruit deze precies bestaat.

Met een doucheset van Sanitairwinkel is jouw badkamer helemaal compleet.

Inbouw of opbouw doucheset

Bij ons vind je verschillende soorten doucheset. Zo heb je de keuze uit een inbouw of opbouw douche.

Inbouw douchesets: Bij een inbouw doucheset wordt het leidingwerk van de douche in de muur verwerkt zodat dit niet zichtbaar is. Dit zorgt voor een luxe en minimalistische uitstraling. De voordelen van een inbouw doucheset zijn dat het leidingwerk mooi is weggewerkt en dat de doucheset onderhoudsvriendelijk is.

Opbouw douchesets: Bij een opbouw doucheset gaat het water via een glijstang naar de douchekop. De opbouw doucheset is dus niet in de muur, maar op de muur bevestigd. De voordelen hiervan zijn onder andere de prijs. In vergelijking tot inbouw douchesets zijn dit type douchesets goedkoper. Verder zijn opbouw douchesets makkelijker te installeren omdat ze niet in, maar op de muur geplaatst worden.

Regendouchesets

Voor nog een stukje extra ontspanning, vind je bij Sanitairwinkel ook regendouchesets. Deze complete set zorgt ervoor dat je alles voor een regendouche bij elkaar hebt. Ook deze set leveren wij in de varianten opbouw en inbouw.

Kleur en vorm

Wij leveren douchesets in vele verschillende varianten. Zo vind je bij ons douchekoppen van verschillende vormen en heb je de keuze uit een aantal verschillende kleuren.

Het aanbod douchesets bestaat voornamelijk uit de kleuren chroom, rvs, zwart, goud en koper. Dit zijn namelijk de kleuren waar veel vraag naar is. Daarnaast vind je ook uniekere kleuren binnen het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan roze, bruin en wit. Zo vind je vast en zeker de kleur doucheset die het best past bij jouw badkamer.

Merken douchesets

Bij Sanitairwinkel vind je douchesets van topmerken zoals Saniclass douchesets, Grohe douchesets, Hotbath douchesets, Xenz doucheset en Hansgrohe doucheset.

Douchewand of inloopdouche in je badkamer?

Complete douchesets

Douchesets met waterbesparing

Daarnaast moet er ook een keuze gemaakt worden of de doucheset waterbesparend moet zijn. Door de steeds grotere vraag naar waterbesparende producten is het aanbod flink gegroeid. Het merendeel van de douchesets in het assortiment is waterbesparend. Tijdens het douchen merk je dit niet of nauwelijks. Waterbesparende douchesets zijn er namelijk op gemaakt dat er niets ingeleverd wordt op comfort. En dat terwijl er minder water verbruikt wordt, waarmee je de portemonnee en het milieu een groot plezier doet.

Vragen?

Twijfel je nog tussen verschillende douchesets of wil je het een keer in het echt zien? Dan kun je altijd contact opnemen met één van onze medewerkers of kom langs in één van onze showrooms. Daar staan we altijd klaar om je van een passend advies te voorzien.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur