Hotbath doucheset

Pak dat momentje voor jezelf onder een heerlijke doucheset van Hotbath. Deze douchesets zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. Zoals we wel gewend zijn van het merk Hotbath. Naast dat er veel te kiezen is weet je sowieso zeker dat je kwaliteit in huis haalt met de kranen van Hotbath. Bekijk hieronder het hele assortiment aan Hotbath douchesets. Door een doucheset te kopen weet je zeker dat je bij elkaar passende producten in huis haalt om je doucheruimte af te maken.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
1918 reviews

Hotbath doucheset

Pure luxe haal je in huis met een Hotbath doucheset. Deze douchesets zijn verkrijgbaar in zoveel verschillende kleuren, dat er altijd wel een tussen zit die bij jouw badkamer past. Met een Hotbath doucheset hoef je niets zelf bij elkaar te zoeken. Denk hierbij aan een thermostaatkraan, hoofd- en/of handdouche en een doucheslang bij elkaar in één set. Bij ieder product staat aangegeven waaruit deze precies bestaat.

Inbouw of opbouw

Hotbath douchesets zijn verkrijgbaar in twee soorten: inbouw of opbouw douchesets.

Inbouw douchesets: Bij een inbouw doucheset wordt het leidingwerk van de douche in de muur verwerkt zodat dit niet zichtbaar is. Zo krijg je een luxe en minimalistische uitstraling. De voordelen van een inbouw doucheset zijn dat het leidingwerk mooi is weggewerkt, waardoor de doucheruimte makkelijk schoon te houden is.

Opbouw douchesets: Bij een opbouw doucheset gaat het water via een glijstang naar de douchekop. De opbouw doucheset is dus niet in de muur, maar op de muur bevestigd. De voordelen hiervan zijn onder andere de prijs. In vergelijking tot inbouw douchesets zijn dit type douchesets goedkoper. Verder zijn opbouw douchesets makkelijker te installeren omdat ze niet in, maar op de muur geplaatst worden.

Kleur en vorm

Hotbath douchesets zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en afwerkingen. Van gepolijst messing tot verouderd ijzer. Zo zit er altijd wel een kleur tussen die past in de stijl van jouw badkamer. Hotbath verkoopt ook kranen met een 'Living colours'-afwerking. Deze kranen zullen door gebruik een eigen patina ontwikkelen. Zo haal je een unieke doucheset in huis! De hoofddouches van Hotbath douchesets zijn verkrijgbaar in ronde, rechthoekige en vierkante vormen.

Hotbath

Met een Hotbath doucheset weet je dat je kwaliteit in huis haalt. Hotbath produceert kwalitatief hoogwaardige producten met verfijnde ontwerpen, innovatieve technieken en pure lijnen voor een prachtig resultaat. De productie vindt volledig plaats in Italië, simpelweg omdat daar ’s werelds beste specialisten te vinden zijn. Het doel van Hotbath is dan ook: echt Italiaans vakmanschap bij iedereen in de badkamer, keuken en toilet.

Design

De series van Hotbath zorgen voor optimaal comfort en luxe in eigen badkamer. Elk product van Hobath heeft een chique uitstraling en een strakke vormgeving. De mogelijkheden zijn eindeloos met de verschillende soorten hoofddouches, cascades en nevelfuncties. Met een doucheset van Hotbath haal je een prachtige kraan in huis waar je jarenlang van zult kunnen genieten.

Garantie

Dat jarenlange genieten vind je terug in de garantie die Hotbath geeft over zijn producten. Bij Hotbath heb je altijd recht op vijf jaar garantie. Op de kranen met een ‘Flühs inside’ heb je zelfs recht op 10 jaar garantie, zodat je lang van je kraan kunt genieten.

Hotbath doucheset kopen

Een Hotbath doucheset koop je eenvoudig online via onze winkel. Wil je liever eerst een Hotbath doucheset in het echt zien? Kom dan eens langs in één van onze showrooms. Daar staan onze adviseurs ook voor je klaar met passend advies.