Wastafelbladen

Een wastafelblad is dé manier om een badmeubel een unieke uitstraling te geven. Door gebruik te maken van hout of natuursteen voor het blad krijgt iedere wastafel zijn eigen unieke look. Wanneer je kiest voor een wastafelblad heb je de mogelijkheid om deze te combineren met een waskom of een inbouwkraan. Bij Sanitairwinkel vind je meer dan 500 wastafelbladen in het assortiment. Voor welk blad ga jij? 

Wastafelbladen

Losse wastafelbladen zijn ideaal om je badkamer een unieke uitstraling te geven, hiermee maak je je badkamer helemaal af. Ze zijn verkrijgbaar in alle soorten, maten, kleuren en materialen. Bij ons vind je dus altijd een blad voor jouw badkamermeubel! 

Wat is een wastafelblad?

Een wastafelblad is een horizontaal blad waarop een wastafel wordt geplaatst. Deze wastafelbladen zijn meestal gemaakt van duurzame materialen zoals natuursteen, kunststeen, hout, glas of keramiek. Een wastafelblad kan verschillende vormen hebben. Zo kan je kiezen voor rechthoekig, ovaal, rond of asymmetrisch. Een wastafelblad kan daarnaast zowel enkele als dubbele wastafels bevatten. Dit is allemaal afhankelijk van de behoeften en de beschikbare ruimte in de badkamer. De meeste wastafelbladen zijn voorzien van een opening waarin de wastafel wordt geplaatst, samen met de benodigde kranen en afvoeren. Naast het bieden van een functionele basis voor de wastafel, draagt het wastafelblad ook bij aan de algehele uitstraling van de badkamer. Een wastafelblad kan verschillende afwerkingen hebben. Bij het aanschaffen van een wastafelblad kan er dus worden gekozen voor een gepolijst, gezoet, gematteerd of gestructureerd effect, om een bepaalde stijl en uitstraling te creëren die past bij de badkamerinrichting.

Combinaties

Bij Sanitairwinkel heb je de keuze uit heel veel verschillende bladen voor jouw wastafel. Door dit ruime assortiment kan je dus ook veel verschillende combinaties maken in je badkamer. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een passende waskom voor op je wastafelblad en deze combineren met één van de vele wastafelkranen.

Kleur en maat

In ons ruime assortiment wastafelbladen, heb je de keuze uit verschillende kleuren en maten. Zo bieden wij bladen in verschillende kleuren aan, zodat je altijd de juiste kleur kunt vinden die bij jouw badkamer past. Wanneer je in je wastafelblad bijvoorbeeld graag hout wilt verwerken dan is dat mogelijk. De meeste wastafelbladen bevatten een opening voor de afvoer. 

Daarnaast heb je de keuze uit verschillende maten. Bij ons vind je op dit moment wastafelbladen met een breedte van 60 cm tot 210 cm en een diepte van 25 cm tot 51,5 cm. Mocht jouw maat er niet zijn, kan je altijd contact met ons opnemen voor advies. Dat geven we je graag! Bij Sanitairwinkel heb je de keuze uit diverse wastafelbladen en badkamermeubels van alle bekende merken. Bij ons vind je merken zoals Bruynzeel, Forzalaqua, Plieger en Villeroy & Boch terug in het assortiment.

Contact

Heb je een mooi wastafelblad gezien maar heb je nog vragen over dit product? Of ben je benieuwd geworden naar de andere producten in ons assortiment? Kom dan eens langs in één van onze showrooms. Vanzelfsprekend mag je ook altijd contact opnemen met onze klantenservice. Onze verkoopadviseurs helpen je graag!