Decor tegels

Het leuke van decor tegels is dat het jouw unieke stijl laat zien. Jouw badkamer of toilet krijgt een bijzondere uitstraling met deze prachtige tegels! Decor tegels zijn in veel verschillende patronen, formaten en kleuren verkrijgbaar. Zo kun je een perfecte retro, of juist Mediterrane sfeer neer zetten in je badkamer of toilet. Sanitairwinkel biedt decor tegels aan in verschillende formaten; vierkant of rechthoekig en van klein tot groot. Wij hebben volop keuze uit allerlei prints, kleuren en vormen. Kies jouw stijl!

Tegelpatronen: alle mogelijke tegelverbanden

Tegelpatronen

Decor tegels

Met een decortegel kun je heel goed een bijzondere stijl doorvoeren in je badkamer of toilet. De tegels zijn in veel verschillende patronen, formaten en kleuren verkrijgbaar. Zo kun je een perfecte retro badkamer of toilet maken met ouderwetse, maar prachtige Friese witjes. In tegenstelling wat de naam doet vermoeden, zijn de Friese witjes in allerlei kleuren verkrijgbaar. Maar zoek je het liever wat verderop, kies dan voor de decor tegels met mediterrane prints. Deze tegels zijn geïnspireerd door landen rondom de Middellandse zee en hebben prachtige motieven in zachte kleurstellingen.

Vloer en wandtegels

Een decor vloertegel kan zowel op de vloer als tegen een wand worden gelijmd. Een wandtegel daarentegen kan alleen voor de muur worden gebruikt, deze zijn vaak wat dunner dan vloertegels en kunnen breken als je ze als vloertegel gebruikt. Hierbij heb je de keuze tussen een matte of een glanzende tegel. Sanitairwinkel biedt decor tegels aan in verschillende formaten; vierkant of rechthoekig en van klein tot groot.

Prints en kleuren

Het leuke van decortegels is dat het echt je eigen woonstijl laat zien. Bij Sanitairwinkel hebben we volop keuze uit allerlei prints, kleuren en vormen. Kies jouw stijl:

  • Dwaal af naar Portugal en kies voor Portugese tegels in je badkamer.
  • Parijs of London: met de metrotegel volg de trend met een unieke metro-stijl in je badkamer of toilet!
  • Terug naar de jaren ’30 met een vloer van prachtige terrazzo tegels.
  • Oud Hollands in een nieuw jasje, dat doe je met Friese witjes.
  • Wil jij het gevoel van een Oosters badhuis in je eigen badkamer? Kies dan voor Marokkaanse tegels!

Geef jouw badkamer of toilet een unieke sfeer met decor tegels!

Andere ruimtes

Decor tegels, of patroontegels zoals ze ook wel eens worden genoemd zijn ook uitermate geschikt voor bijvoorbeeld in de hal. Denk aan de entree die je bezoekers maken bij binnenkomst in een hal met een prachtig patroon op de vloer. Die eerste indruk is meteen goed!

Sanitairwinkel biedt decor tegels van verschillende merken aan, zoals bijvoorbeeld Kerabo,  Douglas Jones, Cifre Ceramica etc. Kijk verder op onze website of kom naar één van onze showrooms.