Tuintegels

Met tuintegels maak je een prachtig terras of pad in je eigen tuin. Tuintegels, ook wel terrastegels genoemd zijn bepalend voor de sfeer die je wilt neerzetten. Wil je jouw woonstijl van binnen doortrekken naar buiten? Kijk dan eens naar tegels die voor zowel binnen als buiten geschikt zijn. Zo kun je jouw woonkamer optisch verlengen. Bij Sanitairwinkel hebben we veel verschillende terrastegels in het assortiment, zo past er altijd een tegel bij jouw woonstijl.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews
Er zijn hierboven 22 producten zichtbaar
Naar boven

Tuintegels

Met tuintegels maak je een prachtig terras of pad in je eigen tuin. Tuintegels, ook wel terrastegels genoemd zijn bepalend voor de sfeer die je wilt neerzetten. Bij Sanitairwinkel hebben we veel verschillende terrastegels in het assortiment, zo past er altijd een tegel bij jouw woonstijl. Twijfel je nog tussen tegels of een houten vloer met vlonders? Bekijk dan de houtlooktegels, dit geeft een unieke chique uitstraling aan je terras of tuin.  

Bij de keuze van de tuintegel kun je nadenken over de sfeer die je de tuin wilt geven. Wil je jouw woonstijl van binnen doortrekken naar buiten? Kijk dan eens naar tegels die voor zowel binnen als buiten geschikt zijn. Zo kun je jouw woonkamer optisch verlengen.

Natuurlijk kun je ook eigen stijl voor je tuin kiezen. Houd je meer van landelijk dan kun je voor een wat kleinere buitentegel kiezen. Voor een moderne strakke tuin kun je denken aan grotere tegels. Een nieuwe trend zijn de terrastegels in houtlook en betonlook.

Tuintegels houtlook

Houtlook buitentegels zijn erg populair! Wil je een mooie natuurlijke uitstraling van hout in je tuin maar liever geen onderhoud? Met houtlook tegels in je tuin krijgt je terras een warm natuurlijk karakter en daarmee creëer je snel een sfeervolle tuin. Een tegelvloer van houtlook tegels ziet er nagenoeg hetzelfde uit als een echte houten vloer. Met als voordeel dat de vloer onderhoudsvriendelijk en slijt- en krasvast is.

Betonlook terrastegels

Betonlook terrastegels zijn, zoals de naam al doet vermoeden keramische tegels die eruit zien als beton. Zo geniet je van de voordelen van keramische tegels zoals; makkelijk in onderhoud en slijt- en krasvast. En de betonlook tegels zorgen voor een moderne uitstraling; het is hip en strak! Wil je een modern terras? Dan zijn betonlook tuintegels zeker een aanrader.

Afmetingen

Voor iedere stijl zijn er verschillende afmetingen tegels verkrijgbaar. Kies bij een kleine tuin niet voor té grote tegels. De stelregel is dat er minimaal 3 buitentegels naast elkaar moeten kunnen liggen. Bij een grote tuin kun je juist met grote tegels het terras groter laten lijken.

Materiaal van tuintegels

Bij de aanschaf van tuintegels kun je letten op het materiaal. De meeste tegels zijn gemaakt van keramiek. Dit heeft als voordeel dat de terrastegels onderhoudsvriendelijk zijn. Een nadeel van keramieken tuintegels kan zijn dat de tegels glad kunnen worden omdat het geen vocht doorlaat. Dit is niet zo handig bij een zwembad in de tuin of bij een buitenkeuken. Daarnaast kun je even dubbel controleren of de tuintegels wel vorst- en krasbestendig zijn.

Sanitairwinkel biedt tuintegels van verschillende merken aan, zoals bijvoorbeeld Kerabo en EnergieKer. Kijk verder op onze website of kom naar één van onze showrooms.