WC-borstels

Een fijne WC-borstel is onmisbaar in de badkamer of toiletruimte. Een toiletborstel heeft een duidelijke praktische functie, maar kan ook een stijlvolle toevoeging aan jouw badkamer of toiletruimte zijn! Daarom biedt Sanitairwinkel wc borstels in verschillende stijlen: van mat zwart tot goud. Ook kunt je kiezen uit een hangend, staand, rond of vierkant exemplaar. Op zoek naar een goede wc-borstel? Bestel ‘m snel en eenvoudig online!

WC-borstels / toiletborstels

Jouw toilet schoonhouden na gebruik? Dat doet je met behulp van een toiletborstel. Jammer genoeg staan toiletborstels vaak in het zicht en zijn het niet de favoriete voorwerpen van badkamergebruikers. Gelukkig hebben producenten hun stinkende best gedaan om dit (ooit zo lelijke) voorwerp om te toveren tot een echte toevoeging van jouw badkamer of toiletruimte. Toiletborstels dienen niet meer alleen als schoonmaakvoorwerp. Ze worden zodanig ontworpen dat ze goed passen bij de rest van de accessoires in de badkamer of toiletruimte.

Soorten WC-borstels

Sanitairwinkel heeft een ruime keus aan toiletborstels, zodat je altijd een WC-borstel kunt vinden waarmee je in stijl remsporen kunt wegschrobben. Je kunt kiezen tussen chromen wc borstels, zwarte borstels, borstels van rvs of witte toiletborstel. Voldoende keuze dus.

Losse toiletborstels

Vind je de huidige toiletborstelhouder nog hartstikke mooi maar is de borstel zelf aan vervanging toe? Bestel dan alleen een nieuwe borstelkop.

Toiletborstel sets

Heb je geen zin om alle accessoires zelf bij elkaar te zoeken? Kijk dan ook eens bij onze toiletaccessoire sets. Zo heb je eenvoudig een hele set die ook nog eens goed op elkaar aansluit. Deze sets bestaan vaak uit een toiletborstel, toiletrolhouder en reserverolhouder. Een WC-borstel is vrijwel altijd inbegrepen.

WC-borstels kopen?

Sanitairwinkel biedt volledige toiletborstelsets aan, maar ook losse toiletborstels en borstelkoppen. Er worden enkel toiletborstels van de hoogste kwaliteit geleverd, en dat ook nog eens tegen een scherpe prijs. Bekijk de WC borstels online of kom langs in een van onze showrooms!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur