Glashouders

Glashouders zijn ongelofelijk handig om te hebben in je badkamer. Hiermee kun je bijvoorbeeld jouw tandenborstels en andere benodigdheden eenvoudig bij elkaar houden. Ben jij nog op zoek naar een glashouder? Dan ben je hier op het juiste adres!

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45881 reviews

Glashouders

Met een glashouder geniet je van functionaliteit op zijn top. Glashouders zijn namelijk perfect om al je tandenborstels bij elkaar te houden. Ook kun je hier een leeg glas inzetten, zodat je hier altijd je mond mee kunt spoelen.

Verder kunnen glashouders een stijlvolle toevoeging zijn voor jouw badkamer. Wij hebben een ruim assortiment met honderden glashouders en daarom weten wij zeker dat wij de juiste glashouder voor jou hebben. Geniet van ultieme luxe met een gouden glashouder of ga voor Scandinavische elegantie met een witte of crèmekleurige glashouder.

Glashouders zonder boren

Wil jij een glashouder hebben in je badkamer, maar heb je geen zin om serieus te klussen? Dan is een glashouder zonder boren iets voor jou. Hieronder vallen verschillende montagemethodes, zoals een zuignap en glashouders die je moet lijmen. Met een glashouder zonder boren geniet je van een eenvoudige installatie en hiermee kun je vrijwel direct genieten van jouw nieuwe glashouder.

Glashouders van de volgende merken

Onze glashouders zijn afkomstig van tal van tientallen bekende merken. Kies bijvoorbeeld voor de expertise van Plieger, Grohe of Hansgrohe. Of ga voor een uniek ontwerp met een glashouder van Nemo, een van de exclusieve merken van Sanitairwinkel.

Vragen over onze glashouders

Heb je een vraag over onze glashouders of wil je meer weten over een ander product? Neem dan nu alle onzekerheid weg en neem contact met ons op. Je kunt altijd ons contactformulier invullen of een mail sturen. Ook kun je ons tijdens kantooruren opbellen en ben je welkom in een van onze showrooms. Wij horen graag iets van je en helpen je graag verder op weg.