Badkamers voorbeelden

Het vormgeven van een nieuwe badkamer is een hele uitdaging. Het begint bij het verzamelen van badkamer inspiratie, het bezoeken van showrooms, badkamer voorbeelden bekijken en moodboards maken. Er valt een hoop te kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en producten. Hieronder vind je diverse badkamervoorbeelden, in uiteenlopende stijlen. Ontdek welke jouw favoriet is en raak geïnspireerd!

 

Complete badkamer voorbeelden

Een mooie nieuwe badkamer begint bij het vinden van inspiratie. Ben je op zoek naar de nieuwste badkamertrends? Ga je voor klassiek? Of wil je industriële invloeden terug laten komen? Kies je voor donkere of juiste lichte kleuren in je badkamer? Door helder te krijgen welke stijl jou aanspreekt, kun je makkelijker keuzes maken voor jouw badkamer. Het bekijken van badkamer voorbeelden kan hierbij helpen.

Heb je helemaal nog geen idee van wat je eigenlijk wil in je badkamer? Dan kunnen de bovenstaande badkamer voorbeelden je inspiratie geven om je eigen badkamer samen te stellen of te ontwerpen. Ga daarnaast naar showrooms, kijk in tijdschriften, Pinterest of op Instagram om ideeën op te doen voor de badkamer. Zo kom je erachter wat je mooi vindt.

Badkamer voorbeelden per stijl

Hierboven vind je een overzicht van al onze complete badkamers. Wil je liever voorbeelden van badkamers per stijl bekijken? Dat kan op ons overzicht van complete badkamers. Zo kun je bekijken welke stijl jou het meeste aanspreekt. Per stijl zijn er ontzettend veel verschillende opties mogelijk om een complete badkamer te maken. Vind je meerdere stijlen mooi? Dat is geen probleem, veel stijlen kunnen met elkaar gecombineerd worden tot de perfecte badkamer. Bekijk de verschillende badkamer voorbeelden en ontdek hoe deze stijlen gecombineerd kunnen worden. Het is jouw badkamer, dus jouw feestje!

Badkamer moodboards

Vind je het lastig om jouw ideeën samen te zien? Maak dan een moodboard met alle producten die je mooi vindt, zo krijg je een goede impressie van hoe jouw complete badkamer eruit komt te zien. In onze showrooms kunnen onze verkopers jou helpen met het maken van een moodboard. Of geef je op voor één van onze moodboard-events, hou onze pagina hiervoor in de gaten voor nieuwe locaties en datums.

Badkamervoorbeelden in onze showrooms

Wij begrijpen dat het kopen van een volledige badkamer online niet gemakkelijk is. Daarom ben je ook van harte welkom in één van onze showrooms. In onze showrooms vind je voorbeeld badkamers in verschillende stijlen. De badkamers zijn gepresenteerd in verschillende opstellingen. Daarnaast is er veel variatie te zien qua stijl, kleur en materialen. Naast complete badkamers vind je bij ons ook veel losse producten en slimme oplossingen voor iedere badkamer. Je treft er ligbaden, inloopdouches, badmeubels, kranen en nog veel meer aan. Alle nieuwe trends zijn aanwezig. Kom langs en laat je inspireren door de badkamer voorbeelden in één van onze showrooms!