Badkamer voorbeelden

Weet je nog niet zo goed wat je mooi vindt voor de badkamer? Dan is het belangrijk om veel badkamer voorbeelden te bekijken, want zo krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. Er valt een hoop te kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en producten. Hieronder vind je al onze badkamer voorbeelden, in uiteenlopende stijlen. Ontdek welke jouw favoriet is en raak geïnspireerd!

Complete badkamer voorbeelden

Elke nieuwe badkamer begint bij inspiratie. En waar kun je je beter door laten inspireren dan door voorbeeld badkamers!? In onze badkamer voorbeelden hebben wij veel verschillende stijlen en indelingen gebruikt. Hierdoor krijg je een goed beeld van de mogelijkheden. En kun je ook helder krijgen welke elementen je aanspreken. Dit maakt het makkelijker om keuzes te maken voor je eigen badkamer.  

Heb je helemaal nog geen idee van wat je eigenlijk wil in je badkamer? Dan kunnen de bovenstaande badkamer voorbeelden je inspiratie geven om je eigen badkamer samen te stellen of te ontwerpen. Ga daarnaast naar showrooms, kijk in tijdschriften, op Pinterest of op Instagram om ideeën op te doen voor de badkamer. Of ga op zoek naar de nieuwste badkamertrends. Zo kom je erachter wat je mooi vindt.

Badkamer voorbeelden per stijl

Ga je voor modern Scandinavisch? Of wil je veel luxe terug laten komen? Kies je voor donkere of juiste lichte kleuren in je badkamer? Door helder te krijgen welke stijl jou aanspreekt, kun je makkelijker keuzes maken voor jouw badkamer. Het bekijken van badkamer voorbeelden kan hierbij helpen. Hierboven vind je een overzicht van al onze complete badkamers. Wil je liever voorbeelden van badkamers per stijl bekijken? Dat kan op ons overzicht van complete badkamers. Zo kun je bekijken welke stijl jou het meeste aanspreekt. Per stijl zijn er ontzettend veel verschillende opties mogelijk om een badkamer te maken. Vind je meerdere stijlen mooi? Dat is geen probleem, veel stijlen kunnen met elkaar gecombineerd worden tot de perfecte badkamer. Bekijk de verschillende badkamer voorbeelden en ontdek hoe deze stijlen gecombineerd kunnen worden. Het is jouw badkamer, dus jouw feestje!

Badkamer wastafel voorbeeld

Luxe badkamer voorbeelden

Om je op weg te helpen hebben we hier wat luxe badkamer voorbeelden voor je verzameld. Waar moet je aan denken bij een luxe badkamer? Wat een badkamer luxe maakt zijn de producten, kleuren en materialen die je kiest. Denk aan een vrijstaand bad, een Sunshower, gekleurde kranen als goud of koper, marmerlook tegels en een houten badmeubel. Al deze materialen en kleuren bij elkaar zullen de badkamer een luxe uitstraling geven. Bekijk hieronder enkele luxe badkamer voorbeelden!

Scandinavische badkamer voorbeelden

Helemaal van nu zijn badkamers in Scandinavische stijl. Deze badkamers zijn licht, neutraal en hebben een rustgevende uitstraling. Denk hierbij aan tegels in een neutrale zandkleur, witte tegels, een houten badmeubel en kranen in allerlei leuke kleuren. In de Scandinavische badkamer voorbeelden hieronder zul je zien dat deze stijl een natuurlijke uitstraling heeft.

Moderne badkamerstijl voorbeelden

De moderne badkamer is natuurlijk niet weg te denken. In deze stijl kun je veel verschillende kanten op, dus wij snappen helemaal dat de moderne badkamerstijl populair is. Moderne badkamers kenmerken zich door strakke minimalistische lijnen en vormen. Kies bijvoorbeeld voor kranen die in de muur zijn weggewerkt. Met deze inbouwkranen creëer je strakke lijnen. Moderne badkamers zijn vaak minimalistisch. Denk aan rustige tegels met bijvoorbeeld een kleuraccent. Hieronder zie je enkele moderne badkamer voorbeelden.

Badkamer inrichting voorbeelden

Naast het vinden van de juiste stijl voor jouw nieuwe badkamer is het ook goed om te kijken naar voorbeelden voor de indeling van jouw nieuwe badkamer. Wil je bijvoorbeeld enkel een douche in de badkamer, of een douche en een bad? Ga je voor een dubbele wastafel of een enkele? Neem je een inloopdouche? Of eentje met een gemetselde muur? In onze voorbeelden van badkamers kun je goed de mogelijkheden bekijken. En deze kun je daarna toepassen in jouw eigen ruimte!

Voorbeelden badkamers met inloopdouche

De inloopdouche is helemaal van nu! Een inloopdouche laat de badkamer groter ogen en geeft de badkamer een ruimtelijk karakter. En daarnaast is het ook nog eens veiliger, doordat je geen opstapje hebt. Een ander voordeel van de inloopdouche is dat je deze zo groot en zo klein kunt maken als past in jouw badkamer. Hieronder zie je voorbeelden van badkamers met een inloopdouche van onze klanten.

Kleine badkamer voorbeelden

Veel van onze voorbeeld badkamers zijn wat aan de grotere kant. Dit is zodat we goed de verschillende mogelijkheden kunnen laten zien. Voor een kleine badkamer kun je hier natuurlijk nog steeds je inspiratie uit halen. Bijvoorbeeld voor kleur- en materiaalgebruik. Het belangrijkste bij het inrichten van een kleinere badkamer is dat je keuzes maakt. Zo is de kans klein dat je plek hebt voor een bad én douche. Dus is het belangrijk om te kiezen welke voor jou belangrijker is. Lees onze tips voor de kleine badkamer om alles te weten te komen over het inrichten van een kleinere badkamer.

Voorbeelden kleine badkamers met inloopdouche

Doordat de inloopdouche helemaal op de maat van jouw badkamer is af te stemmen, is hij ideaal voor de kleine badkamer. De minimale afmeting voor een comfortabele doucheruimte is zo’n 80 tot 90 cm breed en lang. Met een ruimte van ongeveer 90x90cm naast de doucheruimte om je comfortabel te kunnen afdrogen en aankleden. Deze ruimte kan overlappen met de ruimte die je nodig hebt om je wastafel te gebruiken. Benieuwd naar inloopdouches in kleine badkamers? Bekijk dan hieronder de voorbeelden van kleine badkamers met een inloopdouche.

Voorbeeld badkamer moodboards

Vind je het lastig om jouw favoriete kleuren en materialen samen te visualiseren? Maak dan een moodboard met alle producten die je mooi vindt, zo krijg je een goed idee van hoe jouw badkamer eruit komt te zien. In onze showrooms kunnen onze verkopers je helpen met het maken van een moodboard. Of geef je op voor één van onze moodboard-events, hou onze pagina hiervoor in de gaten voor nieuwe locaties en datums.

Voorbeelden badkamer tegels

Met tegels kun je de badkamer een compleet eigen look geven. Badkamertegels zijn dus erg belangrijk voor de sfeer in jouw badkamer. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan de voorbeelden van badkamertegels die we hieronder op rij hebben gezet.

Badkamer mozaïekvoorbeelden

Mozaïektegels zijn enorm populair en heel mooi om in de badkamer toe te passen. Denk aan een mooi wandje achter de wastafel, of bij het toilet. Inspiratie nodig voor badkamers met mozaïektegels? Bekijk dan hieronder onze badkamer mozaïekvoorbeelden.

Badkamervoorbeelden in onze showrooms

Wij begrijpen dat het kopen van een volledige badkamer online niet gemakkelijk is. Daarom ben je van harte welkom in één van onze showrooms. In onze showrooms vind je badkamers voorbeelden in verschillende stijlen. De badkamers zijn gepresenteerd in verschillende opstellingen. Daarnaast is er veel variatie te zien qua stijl, kleur en materialen. Naast complete badkamers vind je bij ons ook veel losse producten en slimme oplossingen voor iedere badkamer. Je treft er ligbaden, inloopdouches, badmeubels, kranen en nog veel meer aan. Alle nieuwe trends zijn aanwezig. Kom langs en laat je inspireren door onze voorbeelden van badkamers in één van onze showrooms!

Bezoek één van onze showrooms

Voor nog meer badkamer voorbeelden kun je een bezoekje brengen aan onze showroom! Kijk even rond en laat je inspireren door onze voorbeeld badkamers. Of vraag advies aan onze verkoopadviseurs. We helpen je graag bij het inrichten van de badkamer die volledig aansluit bij jouw wensen!

Bekijk dichtstbijzijnde showroom