MOONSTONE

Lichte terrazzo

STYLING: TERRAZZO & BETONLOOK

Geniet in deze heerlijke oase van rust! Door gebruik te maken van uitsluitend lichte tegels ontstaat een tijdloze, elegante look. De grijze terrazzo tegel en beige betonlook tegel sluiten goed op elkaar aan. De verschillende patronen maken het tot een dynamisch geheel. De accentwand met witte kitkat-mozaïektegels zorgt voor een trendy touch!

•    Strakke designradiator in verschillende kleuren leverbaar
•    Complete badmeubelset inclusief opvallende waskommen
•    Wit douchebad ook in andere uitvoeringen verkrijgbaar
•    Unieke wit metalen opbergschappen

Om de lichte kleuren aan te vullen is gekozen voor glanzend chromen kraanwerk. Samen met de chromen accenten van de lampen en de witte waskommen blijft de lichte look intact. De wastafelonderkast in de kleur donkerbruin geeft daarentegen wat extra contrast.

De Moonstone-badkamer kan eenvoudig naar wens worden aangepast. Waar de huidige indeling met douchebad goed tot zijn recht komt in de wat kleinere badkamer, kies je voor een los bad met en inloopdouche wanneer je wat meer ruimte hebt. Wil je de ruimtelijke look behouden? Ga dan voor wit keramiek en doorzichtige douchwanden. 

 

overzicht
detail douche
detail douche
Detail douche

JOUW DROOMBADKAMER

Wil je deze badkamer in een andere opstelling of met andere kranen, tegels of accessoires? Stel samen met één van onze stylisten jouw droombadkamer samen of ga zelf aan de slag met onze moodboardtafel. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden en wil je graag persoonlijk advies? Maak dan een afspraak bij een Sanitairwinkel in de buurt en laat je adviseren door onze specialisten. 

Maak een afspraak

badkamer amazonite werktekening

BADKAMERS VOOR IEDER BUDGET

Spreekt deze stijl jou aan, maar past het niet binnen jouw budget? Geen probleem! Dankzij ons brede assortiment is het in veel gevallen mogelijk om andere producten of merken te selecteren die lager in prijs zijn, maar wel passen binnen deze stijl.

DIRECT EEN SCHERPE PRIJS

Bij Sanitairwinkel hanteren we een eerlijk en transparant prijsbeleid, we volgen de prijzen van onze concurrenten en indien nodig passen wij hier onze prijzen op aan. Koop je bij ons een complete badkamer? Dan stellen we een offerte op waarbij je van ieder artikel inzage hebt in de prijs. Het maken van een offerte is geheel vrijblijvend. Uiteraard kun je de offerte op je gemak nalezen of aanpassen.  

PRIJSINDICATIE

Deze badkamer opstelling is gerealiseerd voor ongeveer:
€4.000,-*
(Deze prijs is exclusief tegels)

Badgedeelte (incl. douche) € 1.000
Badmeubelgedeelte € 2.250
Accessoires € 100
Radiator € 650
   
Totaal € 4.000

 

*We werken met online prijzen, de daadwerkelijke prijs kan afwijken op moment van bestellen.

JOUW EIGEN DROOMBADKAMER

Optimaal genieten van jouw droombadkamer kan alleen als jij jezelf hierin helemaal thuis voelt. Het is daarom belangrijk dat je keuzes maakt waar je achter staat. Graag luisteren we naar jouw wensen en denken we met je mee. Samen gaan we op zoek naar een badkamer die past bij jouw gezinssituatie, stijl en budget. Of je nu inspiratie wilt opdoen, stylingadvies aan huis wilt, één van onze adviseurs wilt spreken of zelf aan de slag wilt in één van onze winkels. Bij Sanitairwinkel is alles mogelijk. We horen graag van je!

BEKIJK ALLE PRODUCTEN IN DEZE BADKAMER