ONYX

Donker urban

STYLING: DONKERE BETONLOOK & TON-SUR-TON

Deze badkamer heeft een luxe uitstraling. Wat deze badkamer speciaal maakt zijn de donkere betonlook tegels. De grote tegels zorgen voor een ruimtelijk gevoel en door de mozaïektegels ontstaat er variatie. In deze badkamer worden er verschillende tinten zwart gebruik waardoor er een ton-sur-ton look wordt gecreëerd. Om toch nog wat meer kleur te creëren zijn er mooie badkamerplanten toegevoegd als decoratie.

  • Spiegel voorzien van planchet
  • Spoelrandloos toilet met een speciale cementkleur
  • Strakke, mat zwarte douche schuifdeur
  • Moderne design handdoekradiator
  • Geniet van de dubbele hoofddouche

Kranen en accessoires zijn voornamelijk uitgevoerd in een koperen kleur. Enkel de toiletaccessoires zijn mat zwart. Samen met de donkere tegels en het zuiver eikenhouten badmeubel ontstaat er een chique look. Door de zwarte omlijsting past de grote, rechthoekige spiegel helemaal in deze stijl. Bovendien creëert de spiegel een ruimtelijk gevoel en is hij voorzien van LED-verlichting.

Het badmeubel in de kleur zuiver eiken van INK is 90 cm breed en heeft twee ruime lades. Hierdoor wordt er eenvoudig een comfortabele hoeveelheid opbergruimte gecreëerd in de badkamer. Het is mogelijk om dit badmeubel aan te passen naar jouw wensen. Zowel de wastafel als de wastafelonderkast zijn namelijk in verschillende afmetingen beschikbaar.

 

overzicht
detail douche
detail douche
Detail douche

JOUW DROOMBADKAMER

Wil je deze badkamer in een andere opstelling of met andere kranen, tegels of accessoires? Stel samen met één van onze stylisten jouw droombadkamer samen of ga zelf aan de slag met onze moodboardtafel. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden en wil je graag persoonlijk advies? Maak dan een afspraak bij een Sanitairwinkel in de buurt en laat je adviseren door onze specialisten. 

Maak een afspraak

badkamer amazonite werktekening

BADKAMERS VOOR IEDER BUDGET

Spreekt deze stijl jou aan, maar past het niet binnen jouw budget? Geen probleem! Dankzij ons brede assortiment is het in veel gevallen mogelijk om andere producten of merken te selecteren die lager in prijs zijn, maar wel passen binnen deze stijl.

DIRECT EEN SCHERPE PRIJS

Bij Sanitairwinkel hanteren we een eerlijk en transparant prijsbeleid, we volgen de prijzen van onze concurrenten en indien nodig passen wij hier onze prijzen op aan. Koop je bij ons een complete badkamer? Dan stellen we een offerte op waarbij je van ieder artikel inzage hebt in de prijs. Het maken van een offerte is geheel vrijblijvend. Uiteraard kun je de offerte op je gemak nalezen of aanpassen.  

PRIJSINDICATIE

Deze badkamer opstelling is gerealiseerd voor ongeveer:
€6.800,-*
(Deze prijs is exclusief tegels)

Badmeubelgedeelte € 2.400
Douchegedeelte € 1.900
Toilet € 900
Accessoires € 850
Radiator € 750
   
Totaal € 6.800

 

*We werken met online prijzen, de daadwerkelijke prijs kan afwijken op moment van bestellen.

JOUW EIGEN DROOMBADKAMER

Optimaal genieten van jouw droombadkamer kan alleen als jij jezelf hierin helemaal thuis voelt. Het is daarom belangrijk dat je keuzes maakt waar je achter staat. Graag luisteren we naar jouw wensen en denken we met je mee. Samen gaan we op zoek naar een badkamer die past bij jouw gezinssituatie, stijl en budget. Of je nu inspiratie wilt opdoen, stylingadvies aan huis wilt, één van onze adviseurs wilt spreken of zelf aan de slag wilt in één van onze winkels. Bij Sanitairwinkel is alles mogelijk. We horen graag van je!

BEKIJK ALLE PRODUCTEN IN DEZE BADKAMER