KYANITE

STOER BLAUW MET EEN CHIQUE TOUCH

STYLING: BETONLOOK, INDUSTRIEEL & BLAUW

Een kleinere badkamer? Dan kan een donkere blauwe tegel heel mooi zijn! Kies er een lichte betonlook tegel bij om het geheel rustig te houden. Met de zwarte kranen en accenten zorg je voor een stoere look in de ruimte. En het donkere houten meubel geeft op zijn beurt een warme én chique sfeer.

  • Drie meubels voor veel opbergruimte
  • Prachtige visgraat wand
  • Ruime inloopdouche met regendouche
  • Handige opbergnisjes voor opbergruimte en styling
  • Muurtje om de wc van de douche te scheiden

Deze badkamer is niet extreem groot, toch is er door een slimme indeling veel mogelijk. Door te kiezen voor twee kolomkasten naast een wastafelonderkast is er veel opbergruimte gecreëerd. Wat ideaal is om al je spullen uit het zicht op te kunnen bergen.

Door een muurtje naast het toilet te plaatsen is er een duidelijke scheiding aangebracht tussen douche en wc. Hierdoor heb je veel privacy in de douche en voorkomt het dat de douche tot aan het toilet spettert. Wil je de ruimte graag lichter en open houden? Kies dan voor een dichte douchecabine.

 

overzicht
detail douche
detail douche
Detail douche

JOUW DROOMBADKAMER

Wil je deze badkamer in een andere opstelling of met andere kranen, tegels of accessoires? Stel samen met één van onze stylisten jouw droombadkamer samen of ga zelf aan de slag met onze moodboardtafel. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden en wil je graag persoonlijk advies? Maak dan een afspraak bij een Sanitairwinkel in de buurt en laat je adviseren door onze specialisten. 

Maak een afspraak

badkamer amazonite werktekening

BADKAMERS VOOR IEDER BUDGET

Spreekt deze stijl jou aan, maar past het niet binnen jouw budget? Geen probleem! Dankzij ons brede assortiment is het in veel gevallen mogelijk om andere producten of merken te selecteren die lager in prijs zijn, maar wel passen binnen deze stijl.

DIRECT EEN SCHERPE PRIJS

Bij Sanitairwinkel hanteren wij een eerlijk en transparant prijsbeleid, we volgen de prijzen van onze concurrenten en indien nodig passen wij hier onze prijzen op aan. Koop je bij ons een complete badkamer? Dan stellen we een offerte op waarbij je van ieder artikel inzage hebt in de prijs. Het maken van een offerte is geheel vrijblijvend. Uiteraard kun je de offerte op je gemak nalezen of aanpassen.  

PRIJSINDICATIE

Deze badkamer opstelling is gerealiseerd voor ongeveer:
€6.000,-*
(Deze prijs is exclusief tegels)

Badmeubelgedeelte € 2.900
Douchegedeelte € 1.300
Toilet € 360
Accessoires € 840
Radiator € 600
   
Totaal € 6.000

 

*We werken met online prijzen, de daadwerkelijke prijs kan afwijken op moment van bestellen.

JOUW EIGEN DROOMBADKAMER

Optimaal genieten van jouw droombadkamer kan alleen als jij jezelf hierin helemaal thuis voelt. Het is daarom belangrijk dat je keuzes maakt waar je achter staat. Graag luisteren we naar jouw wensen en denken we met je mee. Samen gaan we op zoek naar een badkamer die past bij jouw gezinssituatie, stijl en budget. Of je nu inspiratie wilt opdoen, stylingadvies aan huis wilt, één van onze adviseurs wilt spreken of zelf aan de slag wilt in één van onze winkels. Bij Sanitairwinkel is alles mogelijk. We horen graag van je!

BEKIJK ALLE PRODUCTEN IN DEZE BADKAMER