Moodboard-event in onze showroom

Wil je zelf aan de slag met het maken van een moodboard voor jouw droombadkamer? Maar weet je nog niet goed waar en hoe je moet beginnen? Kom dan naar één van onze moodboard-events. Samen met één van onze huis-stylisten ga je aan de slag met het maken van je eigen moodboard. Dit alles doe je onder het genot van een hapje en een drankje en je gaat ook nog eens met een goed gevulde goodiebag naar huis.

Volgende moodboard-events

Op dit moment zijn alle geplande moodboard-events volgeboekt. Wil je zelf een moodboard komen maken in één van onze showrooms? Dan kan dat gelukkig ook!

Vind hier al onze showrooms

Aftermovie Moodboard-event Arnhem

Ons allereerste moodboard-event vond plaats op 18 juni in Arnhem. Terwijl het buiten benauwd warm was, hielden we binnen onze hoofden koel aan de moodboardtafel. Acht bezoekers kwamen langs die allen na een uur wegliepen met een verrassend, maar toch perfect, moodboard. Hiernaast kun je een korte impressie zien van de dag. 

complete badkamer terrazzo meets glam

Moodboardtafel

Het is in onze showrooms eenvoudig om zelf aan de slag te gaan aan een moodboardtafel, ook wel inspiratietafel genoemd. Leg tegels, kranen, accessoires en badkamermeubelstaaltjes bij elkaar om jouw perfecte stijl te ontdekken. Leef je uit met kleuren en materialen. Wie weet leg je iets verrassends neer en loop je weg met een badkamerstijl waar je eerst niet eens over nadacht!

complete badkamer terrazzo meets glam

Wat kan ik verwachten

Tijdens het moodboard-event zullen onze huisstylisten voor je klaarstaan om een prachtige stijl te vinden voor jouw badkamer. Aan de hand van jouw wensen en inspiratieplaatjes zullen onze stylisten samen met jou een mooi moodboard neerleggen die je als handleiding kunt gebruiken voor jouw toekomstige droombadkamer. Of je nu gaat voor hotel chic, Scandinavisch, industrieel of gewoon een basic stijl. Onze stylisten kunnen je in elke stijl helpen aan een badkamer waar je met veel plezier elke dag begint en eindigt. Nadat je een moodboard hebt neergelegd is het mogelijk om samen met een van onze verkoopadviseurs een offerte op te stellen van alle producten die je nodig hebt voor jouw droombadkamer.

Geïnteresseerd?

Helaas hebben we op dit moment geen moodboard-events waar je je nog voor in kunt schrijven. Blijf op de hoogte door ons te volgen op Instagram of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Dan weet je meteen wanneer we weer een nieuw event op de planning hebben staan!

Sanitairwinkel op Instagram

complete badkamer moodboard terrazzo meets glam
 

Geslaagd eindresultaat

Benieuwd naar de moodboards die zijn gemaakt tijdens onze moodboard-events? Je vindt ze hieronder!