Duravit wastafel

Een Duravit wastafel kan niet missen in je persoonlijke droombadkamer. Bij Duravit wordt er tijd en moeite gestopt in het ontwerpen van hun fraaie wastafels. Deze unieke ontwerpen zorgen voor een goede combinatie tussen design en functionaliteit. Duravit specialiseert zich op het gebied van hoogwaardig keramiek, al hun wastafels gaan dus jaren mee. Je kan lekker lang genieten van je Duravit wastafel.

Uitstekend
8.9 / 10
op basis van
45766 reviews

Duravit wastafel

Alle Duravit wastafels zijn mooi en duurzaam en zijn gericht op de praktische eigenschappen die een wastafel moet bezitten. Om aan al deze eigenschappen te voldoen stelt Duravit strenge eisen aan zichzelf. De eisen die ze aan zichzelf stellen zijn: zorgvuldige verwerking, liefde voor details en verantwoordelijke materiaalkeuzes. Naast de wastafels zijn er nog veel meer Duravit producten die wij aanbieden, bekijk hier alle Duravit producten.

Materiaal

De wastafels van Duravit zijn voornamelijk gemaakt van keramiek. Er zijn ook wel wastafels in het assortiment aanwezig die gemaakt zijn van staal, kunststof, chroom en acryl. Duravit is wel zelf het trotst op de eigen keramische producten. De keramische wastafels zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals kleiaarde, kwarts, kaolien en veldspaat. Daarnaast bezitten de wastafels ook een glazuur gemaakt van kwarts, veldspaat, krijt en dolomiet. Hierdoor ontstaan er mooie wastafels die tegen een krasje kunnen. De wastafels zijn namelijk krasbestendig, hygiënisch en makkelijk te onderhouden.

Vorm

Wastafels worden in een aantal verschillende vormen geproduceerd door Duravit. Ben je op zoek naar een rechthoekige, een ovale of een halfronde wastafel? Deze vormen zijn allemaal te vinden in het aanbod Duravit wastafels. Kies eenvoudig je ideale wastafelvorm met een mooi uiterlijke die ook praktisch aan je eisen voldoet.

Overige onderdelen

De Duravit wastafels in ons assortiment worden niet allemaal met de benodigde onderdelen voor een werkende wastafel aangeboden. Zo worden er losse waskommen, gootstenen en wasbakken aangeboden. Om deze functionerend te krijgen heb je ook nog extra onderdelen nodig. In onze webshop kunnen die benodigde producten ook aangeschaft worden, zoals: afvoerpluggen, wastafelbevestigingen, sifons en fonteinkranen.

Duravit wastafel aanschaffen

Duravit wastafels kunnen eenvoudig besteld worden. Online is er een ruim aanbod Duravit wastafels aanwezig waarvan er sowieso één tussen zit die perfect bij jou past. In één van onze moderne showrooms zijn er ook Duravit wastafels te vinden. Ons personeel staat in die showrooms voor je klaar om te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Contact

Heb je vragen of heb je wellicht hulp nodig bij je keuze? Neem contact op met onze klantenservice. Ons personeel kan via de mail of via telefoon benaderd worden voor al je kwesties. Op werkdagen zijn we telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 20:00.