Rolstoelwastafels

Rolstoelwastafels zijn wastafels die voorzien zijn van een flexibel voetstuk. Hierdoor kan de wastafel altijd op de geschikte hoogte voor de gebruiker worden vastgezet. Een wastafel die verticaal verstelbaar is, is een alternatief op standaard wastafels omdat deze een flexibele oplossing voor de lange termijn kunnen bieden.

Rolstoelwastafels / medische wastafels

Een rolstoelwastafel is een wastafel die gemaakt is voor mensen in rolstoel. Deze wastafels kunnen verticaal versteld worden zodat zittende mensen zo dicht mogelijk bij de wastafel kunnen komen. De rolstoel en de knieën van de rolstoelgebruiker kunnen perfect onder de wastafel terecht waardoor diegene makkelijk de wastafel kan gebruiken.

De vorm van de wastafels zijn ook afgesteld op rolstoelgebruikers. Wastafels kunnen vaak redelijk lang in de diepte zijn waardoor de kraan voor een zittend iemand wellicht niet op een ideale afstand staat. Zo zijn er in het bovenstaande assortiment wastafels te vinden met aparte vormen die ideaal zijn voor rolstoelgebruikers. Zo zijn er veel wastafels te vinden met een bol vooraanzicht, hierdoor kan iemand in een rolstoel makkelijker de kraan reiken.

Contact

Heeft u vragen over een medische wastafel of een rolstoelwastafel? Of heeft u moeite met het maken van de juiste keuze? Onze badkamerspecialisten staan klaar in één van onze moderne showrooms. Ze zijn ook telefonisch of via de mail bereikbaar, bekijk onze contactgegevens in onze klantenservice.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur