Medische kranen

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45817 reviews

Medische kranen

Medische kranen zijn kranen die ontwikkeld zijn voor mensen met reumatische of andere spier- en gewrichtsaandoeningen. Mensen met deze klachten hebben vaak de kracht niet om pijnloos een draaiende beweging met een kraan te maken. Voor deze groep mensen zijn er speciale makkelijk te gebruiken medische kranen ontworpen. Daarnaast zijn er ook medische kranen ontworpen die ervoor zorgen dat deze mensen veilig in de badkamer kunnen zijn zonder dat zij zich per ongeluk kunnen verbranden. Onder andere de onderstaande series van de A-merken Hansa en Hansgrohe zijn aanwezig in ons assortiment.

Hansa HansaMediPro

De HansaMediPro serie zijn alleen medische wastafelkranen. Deze wastafelkranen hebben een handige eengreeps-bediening die er voor zorgt dat iedereen makkelijk deze kranen kunnen openen. De kranen bevatten een veiligheidshendel speciaal gemaakt voor mensen met medische klachten, ook bevatten deze hendels een warm-koud-aanduiding. Deze veiligheidshendel zijn ook los verkrijgbaar in onze webshop.

Hansa Hansacare

De serie Hansacare bevat thermostatische douche- en badkranen. Deze kranen zijn speciaal ontworpen voor mensen met medische aandoeningen die moeite hebben met het aan- en uitzetten van hun bad of douche. Deze kranen bevatten een veiligheidsblokkering zodat u niet per ongeluk verbrand kan raken bij een verkeerde beweging. Ook wordt de mengkraanbehuizing minimaal opgewarmd wat ook ongewenst verbranden kan voorkomen.

Hansgrohe Focus Care

De Focus Care serie van Hansgrohe is ontworpen voor mensen die moeite hebben met het gebruik van wastafelkranen. Deze fraaie wastafelkranen van Hansgrohe zijn gemakkelijk open en dicht te zetten dankzij de verlengde greep van de kranen.

Medische kraan kopen?

Bent u op zoek naar een medische kraan? Dan bent u bij Sanitairwinkel op het juiste adres! Met ons uitgebreide assortiment vindt u altijd de medische kraan die u zoekt. Heeft u toch moeite met kiezen van een medische kraan? Stel gerust uw vragen over medische kranen aan onze klantenservice.

Stelt u liever vragen niet over de telefoon of e-mail, maar heeft u liever een persoonlijk gesprek met één van onze specialisten? Kijk dan snel waar onze dichtstbijzijnde showroom voor u zit. Plan eenvoudig online een afspraak in.