Douchebak

De douchebak is een belangrijk onderdeel van de douche. Met name de vorm, want die bepaalt hoeveel ruimte er in en buiten de douche is. De douchebak moet groot genoeg zijn om comfortabel in te kunnen douchen, maar niet zo groot dat je geen loopruimte meer overhoudt. Sanitairwinkel heeft daarom douchebakken in verschillende maten en vormen: kwartrond, vierkant, vijfhoekig en rechthoekig. Zo vind je eenvoudig de perfecte douchebak voor jouw badkamer!

Douchebakken

Een douchebak hoeft niet alleen goed bij de douchecabine te passen. Het is namelijk ook van belang dat de douchebak goed aansluit bij de rest van de badkamer. Niet alleen praktisch, maar ook optisch. Natuurlijk moet hij goed passen om lekkages te voorkomen. Een douchebak die qua uiterlijk niet aansluit bij de rest van de badkamer kan echter ook een vervelend aanzicht opleveren, vooral bij een glazen douchecabine.

Douchebakken zijn natuurlijk niet alleen voor onder uw douchecabine. Een douchevloer wordt namelijk ook regelmatig onder een inloopdouche geplaatst. Een voordeel hiervan is dat de afvoer wat vrijer aan te leggen is dan wanneer de vloer van uw inloopdouche bijvoorbeeld geheel uit tegels bestaat.

Douchebak op maat

Dus bent u op zoek naar een douchebak voor uw badkamer? Dan bent u bij Sanitairwinkel aan het juiste adres. Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment douchebakken in diverse vormen en maten. Denk hierbij aan rechthoekige douchebakken, kwartronde douchebakken en vijfhoekige douchebakken. Zo kunt u altijd een douchebak vinden die bij uw douchecabine of inloopdouche past.

Er zijn niet alleen verschillende vormen en afmetingen beschikbaar. Ook heeft u de keuze uit diverse kleuren. In moderne badkamers is het namelijk niet altijd wenselijk om een spierwitte douchebak onder de douche te plaatsen. Bekijk daarom ook eens het assortiment zwarte of grijze douchebakken. Overigens passen deze niet alleen in moderne badkamers. Ook in klassieke badkamers is een antracietkleurige douchebak bijvoorbeeld een mooie toevoeging.

Merken

Sanitairwinkel.nl heeft een ruim assortiment douchebakken in diverse vormen en maten, denk hierbij aan rechthoekige douchebakken, kwartronde douchebakken en vijfhoekige douchebakken. Sanitairwinkel.nl levert alle bekende A-merken zoals Bette douchebakkenPlieger douchebakken, Riho douchebakken en Villeroy en Boch douchebakken

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur