Spiegelkasten

Met een spiegelkast in je badkamer heb je zowel een opbergruimte als een spiegel tot je beschikking. Wil je geen extra kast toevoegen of heb je hier geen ruimte voor, dan is een spiegelkast dé oplossing. Spiegelkasten zorgen ervoor dat dagelijkse producten uit het zicht opgeborgen kunnen worden. Zo kun je in een spiegelkast je tandenborstel, make-up spullen en andere kleine badkamerproducten kwijt. Een spiegelkast koop je bij Sanitairwinkel in vele verschillende afmetingen en kleuren. Daarnaast hebben wij spiegelkasten zonder verlichting, maar kies je voor een spiegelkast met verlichting om de meestal toch al donkere badkamer te verlichten en beter zicht te hebben op je gezicht, als je bijvoorbeeld make-up op doet of aan het scheren bent. Daarnaast zijn veel spiegelkasten voorzien van een handig stopcontact. 

/ 5
op basis van
reviews
/ 5
op basis van
reviews

Spiegelkast badkamer

Een badkamer is pas compleet wanneer deze over een goede spiegel beschikt. Een spiegelkast is voornamelijk functioneel, maar kan er daarnaast ook nog eens erg modieus uit zien. Het gebruik van een spiegelkast zorgt ervoor dat er in een badkamer buiten het zicht extra opbergruimte kan worden gecreëerd. Producten die dagelijks worden gebruikt kunnen worden opgeborgen, waardoor de wastafel op de badkamer veel opgeruimder zal zijn. Bovendien heb je al je spullen op één plek liggen, waar je tevens gemakkelijk bij kunt. Zo is een spiegelkast ideaal in een grote, maar in het bijzonder een kleine badkamer.

Prachtige spiegelkasten

Mocht je op zoek zijn naar een badkamerspiegelkast dan ben je bij Sanitairwinkel uiteraard aan het juiste adres. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment spiegelkasten aan. Voor elke badkamer vind je bij ons een geschikte spiegelkast. Zo zijn ze bij ons verkrijgbaar in vele verschillende vormen, kleuren, maten en merken. Ook de prijzen zijn zeer uitlopend. Van een luxe grote spiegelkast, tot een klein spiegelkastje voor de budgetbadkamer.

Spiegelkast badkamer

Spiegelkastje of grote spiegelkast

In ons assortiment vind je spiegelkasten in veel verschillende afmetingen. Zo vind je bij ons een klein spiegelkastje, maar ook grote spiegelkasten tot wel twee meter breed. Aangezien een spiegelkast in je badkamer boven de wastafel komt te hangen, is het vaak de beste keuze om voor een spiegelkast te kiezen die in breedte overeen komt de breedte van de wastafelonderkast. Veel voorkomende populaire breedtes: spiegelkast 80 cm, spiegelkast 100 cm en spiegelkast 120 cm. Afhankelijk van de breedte en het type spiegelkast, is hij voorzien van 1 tot wel 4 deurtjes.

Spiegelkast badkamer met verlichting

Een badkamer spiegelkast met verlichting geeft een moderne uitstraling. Bovendien is de badkamer veelal een vrij donkere ruimte, en is extra verlichting noodzakelijk om de dagelijkse rituelen uit te voeren. Zo kun je met meer gemak je gezicht scheren, je haren in model doen, je tanden poetsen of jezelf opmaken. Veel spiegelkasten beschikken over een wandcontactdoos om bijvoorbeeld de oplader van je elektrische tandenborstel of een föhn op aan te sluiten. Diverse modellen beschikken zelfs over een ingebouwde radio, waarmee je muziek kunt draaien tijdens je dagelijkse rituelen.

Kleur

Hoewel een spiegelkast voor het grootste gedeelte bestaat uit een spiegel, heb je wel degelijk de keuze uit verschillende kleuren van de buitenkant. De buitenkant van veel spiegelkasten heeft een witte of bruine (hout) kleur. Dit zijn kleuren die makkelijk te combineren zijn met de kleur van de wastafelonderkast, zoals bijvoorbeeld in onderstaande afbeelding te zien. In ons assortiment vind je daarnaast ook spiegelkasten in onder meer de kleuren grijs, zwart, groen en zelfs rood. 

Spiegelkast badkamer kleur hout

Merken

Bij ons vind je zowel de bekende A-merken als minder bekende merken. Populaire merken spiegelkasten:

Advies over spiegelkasten

Voor vragen over één van de spiegelkasten uit het assortiment kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Dit is zowel online via de klantenservice als in één van onze showrooms mogelijk. Kom voor vragen gerust langs in één van onze showrooms en onze medewerkers zullen je met alle plezier adviseren. In al onze showrooms hangt tevens een ruime collectie spiegelkasten, zodat je hem ook in het écht kunt zien!

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur