Douchebakken

Op zoek naar een nieuwe douchebak? Bij Sanitairwinkel bent u aan het juiste adres! Ons assortiment bestaat uit bijna 3000 douchebakken, waarbij u kunt kiezen uit verschillende vormen en afmetingen. Populaire afmetingen zijn 100x100 en 90x90 centimeter, maar we hebben voor elke benodigde afmeting een geschikte douchebak. Daarbij heeft u keuze uit kwartronde, vijfhoekige, rechthoekige en vierkante bakken én kunt u bij ons terecht voor al het toebehoren.

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

Te zien in showroom

Meer Te zien in showroom + Minder Te zien in showroom -

Levering

Prijs

min

max

Afmeting

Meer Afmeting + Minder Afmeting -

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Breedte (cm)

    min

    max

Meer Breedte (cm) + Minder Breedte (cm) -

Hoogte (cm)

    min

    max

Meer Hoogte (cm) + Minder Hoogte (cm) -

Vorm

Meer Vorm + Minder Vorm -

Materiaal

Meer Materiaal + Minder Materiaal -

Antislip

Meer Antislip + Minder Antislip -

Kleur

Meer Kleur + Minder Kleur -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Douchebakken

Een douchebak vangt het water op terwijl u aan het douchen bent, zodat de vloer droog blijft buiten de doucheruimte. Meestal wordt een douchebak gecombineerd met een douchecabine, waarbij het aan te raden is goed op de afmetingen van zowel de douchebak als de douchecabine te letten. Maar het is ook mogelijk een douchebak te plaatsen in een inloopdouche. In dat geval kiest u voor een lage douchebak, ook wel douchevloer genoemd. Bij Sanitairwinkel vindt u douchebakken in vele verschillende vormen en maten. U kunt hierbij denken aan een rechthoekige douchebak, vierkante douchebak, ronde douchebak, kwartronde douchebak of een vijfhoekige douchebak.

Douchebak op maat

In het grootste assortiment douchebakken vindt u altijd de douchebak die past bij uw wensen. Het vinden van een douchebak op maat kan met behulp van de filter "afmetingen". Populaire afmetingen zijn douchebakken van 100x100, 90x100 en 90x90 cm, maar ook voor andere afmetingen hebben wij vele douchebakken.

Verder bestaat ons assortiment ook uit douchebakken van verschillende materialen, vormen en kleuren. Diverse kleuren die wij in ons assortiment hebben zijn bruin, grijs en zilver. Voor ons gehele overzicht verwijzen wij u graag naar de filter “kleur” aan de linkerzijde van de pagina. Tevens hebben wij douchebakken met antislip. Dit zorgt ervoor dat u veilig kunt douchen.

Merken

Sanitairwinkel heeft douchebakken van veel verschillende merken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Duravit douchebak, Huppe douchebak, Kaldewei douchebak, Saniclass douchebak, Sphinx douchebak, Villeroy en Boch douchebak of Wisa douchebak. Naast ons ruime assortiment douchebakken hebben vindt u bij ons ook drains en douchegoten. Het voordeel van een douchebak t.o.v. deze oplossingen is dat een douchebak over het algemeen sneller water afvoert dan een douchegoot. Hierdoor heeft u minder kans dat water in uw badkamer terechtkomt.

Contact

Om u te helpen bij uw keuze voor een nieuwe douchebak hebben wij een handige keuzehulp opgesteld. Wilt u meer informatie over onze douchebakken? Neem dan contact op met één van onze medewerkers voor advies.

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 2943

ajax loader

Resultaten 1-30 van 2943

Er zijn hierboven 2943 producten zichtbaar Naar boven