Badmatten

< >

Klap filters in Klap filters uit

In Showroom

Meer In Showroom + Minder In Showroom -

Levering

Prijs

min

max

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Stijl

Meer Stijl + Minder Stijl -

Lengte

Meer Lengte + Minder Lengte -

Breedte

Meer Breedte + Minder Breedte -

Materiaal

Meer Materiaal + Minder Materiaal -

Antislip

Meer Antislip + Minder Antislip -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Badmatten

Het is de meest voorkomende vloer in een badkamer, een tegelvloer. Deze vloeren zijn het meest praktisch in een badkamer maar worden vaak gezien als koude vloeren. Met een badmat van Sanitairwinkel geeft u uw badkamer een warme uitstraling. Naast het decoratieve voordeel van een badkamermat is het ook erg comfortabel in een badkamer. Stel uzelf voor dat u uit de douche komt en uzelf moet afdrogen op een koude tegelvloer. Dat is niet fijn, daarom leveren wij comfortabele en zachte badmatten die lekker comfortabel aan uw voeten voelen. Een badmat is dus dé oplossing voor uw badkamer.

Materiaal en maat

Bij ons vindt u badmatten in verschillenden maten, zodat de badmat altijd perfect in uw badkamer past. Wij leveren badmatten in een breedte van 45 cm tot 100 cm en een lengte van 55 cm tot 140 cm, zo heeft u de keuze tussen een grote badmat of een klein badmatje. De badmatten hebben wij in vele soorten zachte stof en daarnaast zijn er ook houten varianten.

Om te voorkomen dat u valt vindt u in ons assortiment ook antislip badmatten.

Stijl en kleur

Om uw badmat helemaal te laten passen in de stijl van uw badkamer, kunt u bij ons kiezen uit badmatten van verschillende stijlen en in verschillende kleuren. U kunt zoeken in de filters om zo uw perfecte badmat te vinden. Naast badmatten bieden wij ook bijpassende toiletmatten aan.

Merken

Bij Sanitairwinkel vindt u badmatten van verschillende topmerken zoals Sealskin, Differnz en Woodynox. Altijd badmatten van de hoogste kwaliteit en veelal snel geleverd.

Contact

Heeft u vragen of wilt u de badmatten een keertje in het echt voelen? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers of kom langs in één van onze showrooms.

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 165

ajax loader

Resultaten 1-30 van 165

Er zijn hierboven 165 producten zichtbaar Naar boven