Douchewanden

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

In Showroom

Meer In Showroom + Minder In Showroom -

Levering

Prijs

min

max

Breedte

Meer Breedte + Minder Breedte -

Hoogte

Meer Hoogte + Minder Hoogte -

Glas decor

Meer Glas decor + Minder Glas decor -

Vorm glas

Meer Vorm glas + Minder Vorm glas -

Aantal delen

Meer Aantal delen + Minder Aantal delen -

Antikalkbehandeling

Meer Antikalkbehandeling + Minder Antikalkbehandeling -

Dikte glas

Meer Dikte glas + Minder Dikte glas -

Montagewijze

Meer Montagewijze + Minder Montagewijze -

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

"UITSTEKEND"

Door 13969 klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met 5 sterren.

Douchewand

Douchescherm
Een douchescherm, ook wel douchewand genoemd, is een glazen wand die voorkomt dat het water tijdens het douchen de badkamer instroomt. Er zijn diverse soorten douchewanden verkrijgbaar die gecombineerd kunnen worden met een zijpaneel of douchedeur. De doucheschermen zijn er in verschillende afmetingen waardoor u altijd een passende oplossing voor uw badkamer kunt samenstellen.

Douchecabine of inloopdouche

Met een nieuw douchescherm kunt uw badkamer een andere look geven zonder meteen de hele badkamer te verbouwen. Wanneer een douchecabine aan vernieuwing toe is hoeft u niet persé te kiezen voor een nieuwe douchecabine van dezelfde afmetingen. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een inloopdouche waardoor u vaak wat meer doucheruimte krijgt die ontstaat omdat er geen douchedeur is.

Badscherm

Er zijn verschillende typen doucheschermen: badwanden, zijwanden en inloopdouches. Doucht u in bad? Dan is een badscherm aan te raden om te voorkomen dat de badkamer nat wordt. Een badscherm kan uit een enkele glazen wand bestaan, maar er zijn ook 2- of 3-delige badwanden verkrijgbaar. Deze kunnen ingeklapt of ingeschoven worden als de douche niet gebruikt wordt. Uitgeklapt kunt u met een sommige meerdelige badwanden een douchecabine in bad creëren.

Zijscherm met inloopdouche

Een zijscherm of zijpaneel wordt gebruikt als kleine wand voor een inloopdouche. Dit kan een vast paneel zijn, maar ook scherm dat scharniert. Dan is er ook nog de inloopdouche, een vrijstaande wand ter afscherming van het douchegedeelte. Indien u wat meer privacy wilt tijdens het douchen kies dan voor decor op het glas of een satin band op helder glas.

Grootste assortiment glazen doucheschermen

Sanitairwinkel heeft het grootste assortiment doucheschermen. De douchewanden zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en in verschillende soorten decor en kleuren glas. Daarnaast heeft u de keuze tussen een vast douchescherm en een vrijstaande douchewand. Al onze doucheschermen zijn scherp geprijsd en worden geleverd met garantie.

Advies over doucheschermen

Mocht u advies willen hebben over douchewanden of inloopdouches, dan is het altijd mogelijk om langs één van onze showrooms te komen. Daarnaast is het ook mogelijk om online uw vragen te stellen aan onze klantenservice. Onze medewerkers zullen u daar verder helpen en kunnen advies geven welk type douchewand of inloopdouche voor u geschikt is.

Filters

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 1903

ajax loader

Resultaten 1-30 van 1903

Er zijn hierboven 1903 producten zichtbaar Naar boven