Douchewanden

Een douchewand voorkomt dat de rest van jouw badkamer nat wordt als je doucht. Onmisbaar, dus! Sanitairwinkel biedt douchewanden die je combineert met een zijpaneel of douchedeur, maar ook wanden die geschikt zijn voor een inloopdouche. De wanden zijn bovendien beschikbaar in verschillende afmetingen, dus je vindt altijd een passende oplossing. Wil je een echte blikvanger in de badkamer? Bekijk dan eens onze douchewanden met zwart frame!

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken

Douchewand

Een douchewand, ook wel douchescherm genoemd, is een glazen wand die voorkomt dat het water tijdens het douchen de badkamer instroomt. Er zijn diverse soorten douchewanden verkrijgbaar die gecombineerd kunnen worden met een zijpaneel of douchedeur. De doucheschermen en douchedeuren zijn er in verschillende afmetingen waardoor je altijd een passende oplossing voor jouw badkamer kunt samenstellen.

Douchecabine of inloopdouche

Met een nieuwe douchewand kun je de badkamer een andere look geven zonder meteen de hele badkamer te verbouwen. Wanneer een douchecabine aan vernieuwing toe is hoef je niet persé te kiezen voor een nieuwe douchecabine. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een inloopdouche waardoor je vaak wat meer doucheruimte krijgt die ontstaat omdat er geen douchedeur is. Wil je wel een douchewand met deur? Dan zijn daar ook voldoende opties in te verkrijgen!

Badscherm

Douche je in bad? Dan is een badwand aan te raden om te voorkomen dat de badkamer nat wordt. Een badwand kan uit een enkele glazen wand bestaan, maar er zijn ook 2- of 3-delige badwanden verkrijgbaar. Deze kunnen ingeklapt of ingeschoven worden als de douche niet gebruikt wordt. Uitgeklapt kun je met sommige meerdelige badwanden een douchecabine in bad creëren.

Zijwand met inloopdouche

Een zijwand of zijpaneel wordt gebruikt als kleine wand voor een inloopdouche. Dit kan een vast paneel zijn, maar ook een draaibare variant. Dan is er ook nog de inloopdouche, een vrijstaande wand ter afscherming van het douchegedeelte. Indien je wat meer privacy wilt tijdens het douchen kies dan voor decor op het glas of een satin band op helder glas.

Ruimtelijk effect

Wil je een kleine badkamer groter laten lijken, kies dan voor een doorzichtige glaswand. Een glazen douchewand geeft direct een luxe uitstraling aan de badkamer en is eenvoudig te plaatsen. Als je hierbij ook nog kiest voor een schuifdeur, maak je slim gebruik van de ruimte. Heb je liever meer privacy tijdens het douchen? Kies dan voor melkglas, zwart glas, mat glas of een satinband op helder glas.

Luxe zwarte douchedeur of glazen douchewand

Liever een douchedeur of douchewand op maat afgestemd op jouw wensen? Uiteraard is dat ook mogelijk. Kies voor nieuwe moderne stijlen zoals een douchewand met een zwart frame of een industriële stijl. Profielen in goud, koper, roestvrijstaal, mat zwart of mat wit geven je badkamer weer een andere sfeer. Inloopdouches zijn ook favoriet. Met een eenvoudige aanpassing ziet je badkamer er compleet anders uit. Maak je nieuwe badkamer-look compleet met accessoires passend bij de douchewand. Heb je een douchewand met een zwart profiel? Kies dan voor zwarte accessoires./p>

Grootste assortiment glazen douchewanden

Sanitairwinkel heeft het grootste assortiment douchewanden. De douchewanden zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en in verschillende soorten decor en kleuren glas zoals mat glas, melkglas, zwart glas(rookglas) en volledig transparant. Daarnaast heb je de keuze tussen een vaste douchewand en een vrijstaande douchewand. Al onze douchewanden zijn scherp geprijsd en worden geleverd met garantie.

Douchewand of inloopdouche in je badkamer?

Populaire merken in de categorie douchewanden: Sealskin douchewand, Wiesbaden douchewandenHuppe douchewandenNovellini douchewanden en Saniclass douchewand

Complete douchesets

Douchewand kopen?

Mocht je advies willen hebben over douchewanden of inloopdouches, dan is het altijd mogelijk om langs één van onze showrooms te komen. Daarnaast is het ook mogelijk om online jouw vragen te stellen aan onze klantenservice. Onze medewerkers zullen jou daar verder helpen en kunnen advies geven welk type douchewand of inloopdouche voor jou geschikt is.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur

Voeg meer producten toe om een vergelijking te maken.
In deze productvergelijker kun je maximaal 3 producten vergelijken
Naar boven