Douchewanden

Een douchewand voorkomt dat de rest van uw badkamer nat wordt als u doucht. Onmisbaar, dus! Sanitairwinkel biedt u douchewanden die u combineert met een zijpaneel of douchedeur, maar ook wanden die geschikt zijn voor een inloopdouche. De wanden zijn bovendien beschikbaar in verschillende afmetingen, dus u vindt altijd een passende oplossing. Wilt u een echte blikvanger in uw badkamer? Bekijk dan eens onze douchewanden met zwart frame!

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

In Showroom

Meer In Showroom + Minder In Showroom -

Levering

Prijs

min

max

Aantal delen

Meer Aantal delen + Minder Aantal delen -

Antikalkbehandeling

Meer Antikalkbehandeling + Minder Antikalkbehandeling -

Breedte

Meer Breedte + Minder Breedte -

Breedte (cm)

    min

    max

Meer Breedte (cm) + Minder Breedte (cm) -

Hoogte

Meer Hoogte + Minder Hoogte -

Hoogte (cm)

    min

    max

Meer Hoogte (cm) + Minder Hoogte (cm) -

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Glas decor

Meer Glas decor + Minder Glas decor -

Vorm glas

Meer Vorm glas + Minder Vorm glas -

Dikte glas

Meer Dikte glas + Minder Dikte glas -

Montagewijze

Meer Montagewijze + Minder Montagewijze -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Douchewand

Een douchewand, ook wel douchescherm genoemd, is een glazen wand die voorkomt dat het water tijdens het douchen de badkamer instroomt. Er zijn diverse soorten douchewanden verkrijgbaar die gecombineerd kunnen worden met een zijpaneel of douchedeur. De doucheschermen zijn er in verschillende afmetingen waardoor u altijd een passende oplossing voor uw badkamer kunt samenstellen.

Douchecabine of inloopdouche

Met een nieuwe douchewand kunt u uw badkamer een andere look geven zonder meteen de hele badkamer te verbouwen. Wanneer een douchecabine aan vernieuwing toe is hoeft u niet persé te kiezen voor een nieuwe douchecabine. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een inloopdouche waardoor u vaak wat meer doucheruimte krijgt die ontstaat omdat er geen douchedeur is.

Badscherm

Er zijn verschillende typen douchewanden: badwanden, zijwanden en inloopdouches. Doucht u in bad? Dan is een badwand aan te raden om te voorkomen dat de badkamer nat wordt. Een badwand kan uit een enkele glazen wand bestaan, maar er zijn ook 2- of 3-delige badwanden verkrijgbaar. Deze kunnen ingeklapt of ingeschoven worden als de douche niet gebruikt wordt. Uitgeklapt kunt u met een sommige meerdelige badwanden een douchecabine in bad creëren.

Zijwand met inloopdouche

Een zijwand of zijpaneel wordt gebruikt als kleine wand voor een inloopdouche. Dit kan een vast paneel zijn, maar ook een wand dat scharniert. Dan is er ook nog de inloopdouche, een vrijstaande wand ter afscherming van het douchegedeelte. Indien u wat meer privacy wilt tijdens het douchen kies dan voor decor op het glas of een satin band op helder glas.

Grootste assortiment glazen douchewanden

Sanitairwinkel heeft het grootste assortiment douchewanden. De douchewanden zijn verkrijgbaar in vele afmetingen en in verschillende soorten decor en kleuren glas. Daarnaast heeft u de keuze tussen een vaste douchewand en een vrijstaande douchewand. Al onze douchewanden zijn scherp geprijsd en worden geleverd met garantie.

Advies over douchewanden

Mocht u advies willen hebben over douchewanden of inloopdouches, dan is het altijd mogelijk om langs één van onze showrooms te komen. Daarnaast is het ook mogelijk om online uw vragen te stellen aan onze klantenservice. Onze medewerkers zullen u daar verder helpen en kunnen advies geven welk type douchewand of inloopdouche voor u geschikt is.

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 2152

ajax loader

Resultaten 1-30 van 2152

Er zijn hierboven 2152 producten zichtbaar Naar boven