Spiegel met verlichting

Voor elk budget een spiegel met verlichting van topkwaliteit. Dat is wat het uitgangspunt is bij het samenstellen van het spiegelassortiment van Sanitairwinkel. Een goed verlichte spiegel kan uw badkamer net even dat extra licht geven om uzelf goed te kunnen zien in een wat donkerdere ruimte. Een extra lamp boven de spiegel is niet meer nodig, aangezien al deze spiegels ingebouwde verlichting hebben.

Spiegel met verlichting

Een spiegel is essentieel in een badkamer. Veel badkamers hebben weinig daglicht waardoor verlichting nodig is om een goed beeld te hebben bij de spiegel. Sanitairwinkel heeft een ruim assortiment spiegels waarbij de verlichting standaard wordt meegeleverd. Of het nu gaat om spiegels met ingebouwd licht of spiegels met de lamp aan de buitenzijde, Sanitairwinkel heeft het in het assortiment. Het ruime assortiment bestaat uit bekende merken zoals Bruynzeel, INK, Wiesbaden en Plieger. Tevens biedt Sanitairwinkel haar eigen merk Saniclass aan. Een merk dat goede kwaliteit levert voor een scherpe prijs. Bij de badkamerspiegels met verlichting biedt Sanitairwinkel meer spiegels aan met allerlei functies.

Innovatieve badkamerspiegels met verlichting

Naast verlichting kunnen spiegels ook nog beschikken over andere handige ingebouwde extra's. Benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Badkamerspiegel met verwarming: heeft u ook altijd last van een beslagen spiegel na het douchen of badderen? Een badkamerspiegel met verwarming zorgt ervoor dat er geen condens op de spiegel komt. Hierdoor kunt u de spiegel direct gebruiken na het douchen/badderen.
  • Badkamerspiegel met radio: lekker mee kunnen zingen met uw favoriete radiozender behoort vanaf nu tot de mogelijkheden. Met deze ingebouwde radio in de badkamerspiegel kunt u op elk moment genieten van een muziekje.
  • Badkamerspiegel met bluetooth: even relaxen in bad of een heerlijke douche nemen? Wat is er nou fijner dan dit te doen onder het genot van uw eigen muziekkeuze? Met onze badkamerspiegels met bluetooth kunt u op een veilige manier genieten van uw favoriete liedjes.

Formaat en vorm van een verlichte spiegel

Bij de aankoop van een spiegel met verlichting is het ook erg belangrijk om rekening te houden met het formaat en de vorm. Een spiegel moet ten eerste nooit te klein of te groot zijn. Verder heeft iedereen een eigen smaak qua vorm van een badkamerspiegel. Sanitairwinkel kan u qua vorm de keuze aanbieden tussen ovaal, rechthoekig, rond en vierkant.

Bekijk badkamerspiegels met verlichting in onze showrooms

Wilt u ons ruime assortiment aan badkamerspiegels met verlichting met eigen ogen zien of wilt u specialistisch advies van een van onze medewerkers? De deuren van onze showrooms zijn 6 dagen per week voor u geopend!

Veel gestelde vragen over spiegels met verlichting

Hoeveel lumen heb ik nodig voor verlichting bij de spiegel?

Je hebt ongeveer tussen de 200 en 600 lumen nodig voor goede verlichting in de badkamer. Daarbij moet je ook rekening houden met de warmte van het licht. Dat drukken we uit in Kelvin. Warm wit licht is 3000 Kelvin of minder. Kouder licht is 4000 Kelvin en hoger. Hoe kouder het licht hoe meer details je ziet in je gezicht.

Waar is spiegelverwarming voor?

Spiegelverwarming zorgt ervoor dat de spiegel niet beslaat tijdens een douchebeurt of na het badderen. Zo hoef je de spiegel niet schoon te vegen.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur