Spiegel met verlichting

< >

Klap filters in Klap filters uit

Aanbieding

Meer Aanbieding + Minder Aanbieding -

In Showroom

Meer In Showroom + Minder In Showroom -

Levering

Prijs

min

max

Breedte

Meer Breedte + Minder Breedte -

Hoogte

Meer Hoogte + Minder Hoogte -

Vorm

Meer Vorm + Minder Vorm -

Kleur (reeks)

Meer Kleur (reeks) + Minder Kleur (reeks) -

Type verlichting

Meer Type verlichting + Minder Type verlichting -

Locatie verlichting

Meer Locatie verlichting + Minder Locatie verlichting -

Met radio

Meer Met radio + Minder Met radio -

Bluetooth

Meer Bluetooth + Minder Bluetooth -

Lamptype

Meer Lamptype + Minder Lamptype -

Spiegelverwarming

Meer Spiegelverwarming + Minder Spiegelverwarming -

"UITSTEKEND"

Door 13974 klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met 5 sterren.

Zitbaden

Gaat u graag in bad maar is uw badkamer te klein voor een royaal ligbad? Denk dan eens aan een zitbad. Door het compacte formaat is een zitbad prima te plaatsen in een kleinere badkamer. Een zitbad is zo’n 50 tot 80 cm korter dan een ligbad, er is daardoor veel ruimte te winnen. In een bad van 120x70 kunt u misschien niet liggen, maar het is toch groot genoeg om in te relaxen.

Ontspannen en spetteren

Een zitbad is comfortabel, het zorgt ervoor dat u in een zittende houding heerlijk kunt ontspannen in een warm bad. Ook kinderen doet u een groot plezier met een zitbad. Ze kunnen lekker spetteren in bad en hebben de grootste lol met dobberende badeendjes of bootjes. Ga zelf eens lekker bad zitten met een boek, filmpje of serie en geniet ook in uw kleinere badkamer van een heerlijk moment voor uzelf. Zitbaden zijn zo ontworpen dat ze toch lekker comfortabel zijn.

Minibad

Zitbaden worden ook wel minibaden genoemd. De reden hiervoor is logisch: Het zijn ‘mini’ varianten van reguliere baden. Het gemak van zitbaden kunt u eigenlijk alleen ervaren door het zelf te proberen.

Assortiment zitbaden

Het assortiment zitbaden op Sanitairwinkel bestaat o.a. uit baden van de merken Bette en Plieger. Zitbaden zijn niet alleen makkelijker toe te passen in een kleinere badkamer, ze zijn in de meeste gevallen ook zeer betaalbaar en zijn daardoor vriendelijk voor uw budget. Ze worden op dezelfde manier gemonteerd als ligbaden, alleen kost het een stuk minder ruimte.

Heeft u vragen over een zitbad? Of heeft u moeite met het maken van de juiste keuze? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij zullen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Filters

Pagina:

Aantal:

Resultaten 1-30 van 841

ajax loader

Resultaten 1-30 van 841

Er zijn hierboven 841 producten zichtbaar Naar boven