Infrarood douchepanelen

< >

Klap filters in Klap filters uit

In Showroom

Meer In Showroom + Minder In Showroom -

Levering

Prijs

min

max

Merk

Montage

Meer Montage + Minder Montage -

Afmeting

Meer Afmeting + Minder Afmeting -

Door klanten is onze service gemiddeld beoordeeld met sterren.

Infrarood douchepaneel

Waar voorheen een infrarood douchepaneel alleen te vinden was in de luxere hotels is dit tegenwoordig ook toepasbaar en betaalbaar voor de consument. Zo haalt u voortaan zelf extra comfort in huis waar u iedere dag van kunt gaan genieten. Maar wat doet een infrarood douchepaneel nu precies voor u? Infraroodwarmte is zeer aangenaam en stimuleert de bloedsomloop, waardoor kans op bijvoorbeeld blessures verminderd kan worden. Infrarood heeft ook helende werking op spieren en gewrichten. De infraroodstraling kan tot maar liefst 5mm diep in de huid doordringen, hiermee creëert u een effectieve en optimale verwarming van het lichaam.

Altijd de nieuwste infrarood douchepanelen

Sanitairwinkel gelooft in de kracht van infrarood douchepanelen en streeft er dan ook naar om altijd de nieuwste modellen en mogelijkheden aan te bieden. Zo zijn er naast een infrarood douchepaneel ook douchepanelen die Uv-stralingen uitstralen. De voordelen van Uv-stralingen? Uv-stralingen staat synoniem met het zonlicht. Zonlicht is nu eenmaal gezond voor het menselijk lichaam. Het verhoogt uw weerstand en zorgt voor de natuurlijke aanmaak van vitamine D.

Naast het aanmaken van vitamine D geeft zonlicht positieve energie en een gezond zomers huidskleur aan u mee. In de wintermaanden hebben veel mensen door een gebrek aan zonlicht, een tekort aan vitamine D. Griep, verkoudheid en winterblues slaan dan sneller toe.

Door de aanschaf van een infrarood douchepaneel met uv-licht kunt u ervoor zorgen dat de vitamine D aanmaak op het gezonde zomerse niveau blijft.

Type infrarood douchepanelen

Wanneer u een infrarood douchepaneel wilt kopen kunt u verschillende varianten bij ons vinden. Zo hebben we infrarood douchepanelen die u kunt inbouwen, zodat deze mooi geïntegreerd is in de omgeving. Wanneer u niet de mogelijkheid heeft om het in te bouwen dan hebben we ook diverse opbouwmodellen. Een infrarood douchepaneel kunt u plaatsen onder de douche, dus plaatsing in een douchecabine of in een inloopdouche is geen enkel probleem.

Advies over een infrarood douchepaneel of een infrarood met UV douchepaneel

Mocht u geïnteresseerd zijn in een of meerdere infrarood douchepanelen of juist advies willen krijgen van een van onze medewerkers, dan kunt u altijd langs komen bij onze showrooms. Ook is het mogelijk om contact op te nemen via onze online klantenservice op de website.

Filters

Pagina:

Aantal:

Niet gevonden wat u zoekt?
Verwijder/wijzig filters om producten te vinden.

Bent u op zoek naar iets specifieks? Stuur ons het artikelnummer en wij geven u onze scherpste prijs!

Stel uw vraag
ajax loader
Er zijn hierboven 16 producten zichtbaar Naar boven