Decoratie

We spenderen veel tijd in onze badkamers; van het douchen, make-up aanbrengen tot het tandenpoetsen. De badkamer is daarbij onderdeel van de dagelijkse routine en is dan ook een van de meest gebruikte ruimtes in huis. Met de decoratieproducten uit het assortiment van Sanitairwinkel maak je jouw badkamer een stuk sfeervoller. Denk hierbij aan handdoekrekjes, interieurparfum en geurkaarsen. Kies het artikel dat aan jouw wensen voldoet en bestel eenvoudig online!

Spetterende actieweken Spetterende actieweken Spetterende actieweken
Er zijn hierboven 14 producten zichtbaar
Naar boven

Resultaten 0-14 van 14

Decoratie

Met een aantal simpele decoratieve accessoires verander je de badkamer in een eigen persoonlijke oase van rust. Maak het ware wellness-gevoel compleet met heerlijke geurstokjes of geurkaarsen in je badkamer. Rol je handdoeken op in plaats van ze te vouwen en hang ze ze op in een stijlvolle handdoekrek.

Bestel eenvoudig online

Ben jij nog op zoek naar accessoires voor in jouw badkamer? Bij Sanitairwinkel bestel je heel eenvoudig online. Heb je hulp nodig bij het maken van jouw keuze? Neem dan contact op met een van onze medewerkers, zij zullen je helpen met het maken van de juiste keuze. Ook ben je van harte welkom in onze showrooms waar onze medewerkers jou graag voorzien van deskundig advies.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur