De favorieten van... Femke van Built by Femke

stylist page Femke

"De ene dag sta ik met sloopgereedschap klaar en de andere dag zijn we de badkamer aan het afmonteren."

Als eigenaresse van Built by Femke houdt Femke zich dagelijks bezig met het verbouwen, renoveren en het nieuw bouwen van woningen of bedrijfspanden in de breedste zin van het woord. ‘Waar het bij veel mensen stopt bij één discipline ga ik door.’ Femke komt eerst thuis op bezoek bij haar klanten, om een indruk te krijgen van hoe zij wonen en leven. Daarna neemt ze haar klanten mee naar de winkel om te helpen de juiste sanitair, tegels en accessoires uit te zoeken. Uiteindelijk verzorgt ze samen met haar collega’s de verbouwing en is de klant van begin tot eind bijgestaan.

Volg Femke op Instagram via @builtbyfemke en @meisjesindebouw. Hieronder zie je haar favorieten

Mijn favoriete producten

stylist page Femke

Mijn favoriete moodboard

VINTAGE KOPER

“Dit moodboard geeft mij het gevoel van een omarming. Hier kun je heerlijk relaxt douchen of onderuit zakken met een boekje in bad. Wat het helemaal leuk maakt is de diversiteit in vormgeving van de tegels: hexagon, schelpvorm en de vierkante houtlook met het diepte patroon. Ondanks al deze specifieke vormen geeft dit een heerlijke warm gevoel. En niet te vergeten: de tinten van al deze materialen passen perfect bij elkaar.”

Bekijk dit moodboard
stylist page Femke

Mijn favoriete badkamer

BADKAMER ‘JADE’

"Deze badkamer is een perfect voorbeeld van gemixte stylen die samen een luxe uitstraling geven. De combinatie van de handvorm tegels met de betonlook tegels op wand en vloer, de stenen oude muur aan de linker zijde en de strak witte wastafel, wastafelblad en bad vind ik prachtig. Dit alles samen met de kranen in geborsteld messing en een Sunshower maken dit voor mij een absolute favoriet! Prachtige mix van modern en oud."

Bekijk deze badkamer
stylist page Femke

Vraag het Femke

Heb je interieuradvies nodig voor je woning en badkamer? Neem dan eens contact op met Femke van Built by Femke

Ga naar Built by Femke

Op zoek naar meer inspiratie?

Ga net als onze stylisten eerst op zoek naar wat je mooi vindt. Bezoek onze inspiratiepagina.