NIEUW: showroom Eindhoven!

Eindhoven

Adres

Ekkersrijt 4129A
5692DD Son en Breugel
(Meubelplein Ekkersrijt)

info@sanitairwinkel.nl
040-3400112

Afspraak maken Offerte aanvragen

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
Onze showrooms zijn geopend, wil je er zeker van zijn dat onze adviseurs tijd voor je hebben? Plan dan een afspraak in.
showroom eindhoven ekkersrijt

Showroom Eindhoven

Op het meubelplein in Ekkersrijt is onze gloednieuwe showroom vanaf 15 december geopend! Hier vind je heel veel badkamerinspiratie met de laatste trends. Dus wat jouw wensen ook zijn, bij Sanitairwinkel stel jij jouw droombadkamer samen.

showroom eindhoven ekkersrijt

Waar zitten we precies?

Onze nieuwe showroom zit gevestigd op het meubelplein in Ekkersrijt. Dit is binnen 10 kilometer van het centrum van Eindhoven. Het meubelplein bereik je gemakkelijk door afslag 6 te nemen van de A50. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Ook met het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Je neemt dan bus 9 of 406 vanaf Eindhoven Centraal Station.

showroom eindhoven ekkersrijt

Meubelplein Ekkersrijt

Op het meubelplein in Ekkersrijt vind je een veelzijdig aanbod aan woonwinkels. Doordat alles bij elkaar zit is het ideaal om meerdere ruimtes van jouw huis in één keer aan te pakken. Met de toevoeging van Sanitairwinkel stel jij nu ook eenvoudig jouw droombadkamer samen. Dus kom gezellig langs! Houd deze pagina in de gaten voor de openingsdatum.

showroom eindhoven ekkersrijt

Ruim 1.000m² aan inspiratie voor de badkamer

Met maar liefst 1.000m² weten we zeker dat we je kunnen inspireren. Kom langs en laat je verrassen door ons ruime sanitairaanbod. Sanitairwinkel Eindhoven is 7 dagen per week geopend, heeft op vrijdag koopavond, is zeer gemakkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeerplekken. Je vindt er volledige badkamers, maar ook losse producten, zoals ligbaden, douchecabines, kranen en toiletten. Met meer dan 100 verschillende merken kunnen we ook jouw droombadkamer samenstellen. Alle nieuwste trends zijn in de showroom te vinden!

showroom eindhoven ekkersrijt

Kom vrijblijvend langs voor badkamer- of stylingadvies

Bij Sanitairwinkel staan onze adviseurs altijd voor jou klaar. We maken graag tijd voor iedereen om alle wensen te bespreken. Daarnaast voorzien we je ook graag van stylingadvies zodat je al een beter beeld krijgt van hoe de badkamer er daadwerkelijk uit komt te zien. Enthousiast? Dan zien we je snel!

Benieuwd naar wat showroom Eindhoven te bieden heeft?

Op deze pagina kun je vast zien welke producten te zien zijn in Eindhoven. In de showroom vertellen we je er graag meer over!

Bekijk het assortiment van showroom Eindhoven
vestigingsmanager ron

Wij helpen je graag!

Maak kennis met Jeroen, vestigingsmanager van Sanitairwinkel Eindhoven.

Ondanks de digitalisering staat bij Jeroen het fysieke klantcontact hoog in het vaandel. Met zijn inmiddels bijna 30 jaar retail-ervaring is zijn drijfveer nog elke dag om een positieve winkelbeleving te creëren en de verwachtingen van de klant te overtreffen. "Met ons bevlogen team stellen we alles in het werk om je ideeën concreet te maken en te visualiseren. Eerlijk en deskundig advies op basis van kennis en ervaring. Dit in een ongedwongen sfeer in een inspirerende omgeving."

"Onlangs ontvingen wij dit mooie compliment van een klant: 'Jullie hebben het vooroordeel wat wij hadden over een badkamerverkoper geheel weggenomen.' Dit typeert de beleving die je bij ons op de grootste woonboulevard van het zuiden kunt verwachten!"

Neem alvast een kijkje in de showroom

Google 360 virtual tour

Bekijk de video

Sfeerimpressie