Showroom Heerlen, 1000 m² badkamer inspiratie

Heerlen

Adres

In de Cramer 100 / 102
6412PM Heerlen

info@sanitairwinkel.nl
045-2300040

Afspraak maken Offerte aanvragen
Wij zijn zonder afspraak te bezoeken, wil je zeker weten dat we tijd voor je hebben? Maak dan een afspraak!

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 21:00
Vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag 12:00 - 17:00
Profiteer van onze showroom deals! Kom langs of maak hier een afspraak.
1.000m2
Makkelijk bereikbaar
Alle topmerken
Gratis parkeren
Ervaren adviseurs
7 dagen per week geopend
showroom heerlen

Bezoek ons op de Woonboulevard van Heerlen

Onze nieuwe Sanitairwinkel-showroom zit gevestigd op de Meubelboulevard van Heerlen. Let op: je vindt ons op de eerste verdieping. Het adres van onze showroom:

In de Cramer 100
6412 PM Heerlen

route: Vanuit Geleen, Kerkrade, Valkenburg en Parkstad zijn we al in 15 minuten te bereiken. Vanuit Maastricht, Eijsden-Margraten of Sittard kun je al in 25 minuten bij ons zijn. Er zijn voldoende gratis parkeerplekken om je bezoek zo eenvoudig mogelijk te maken.

persoonlijk advies

Badkamer advies bij Sanitairwinkel Heerlen

Bij Sanitairwinkel Heerlen staan onze adviseurs voor je klaar. We helpen je graag bij het samenstellen van een badkamer, van productadvies tot stylingadvies. Onze adviseurs denken met je mee en komen zo tot de beste oplossing voor jouw situatie. Ook wanneer je op zoek bent naar advies over losse producten of kleine badkamer renovaties helpen we je graag op weg. Kom langs op de Woonboulevard in Heerlen voor advies, inspiratie en de laatste badkamertrends. Enthousiast? Dan zien we je snel! Maak een afspraak om zeker te zijn dat onze verkoopadviseurs alle tijd voor je hebben, of stap even binnen om inspiratie op te doen.

Badkamer inspiratie

1.000m² badkamer inspiratie in Heerlen

De showroom in Heerlen heeft inspirerende wc-opstellingen en voorbeeldbadkamers in verschillende stijlen. Zo kun je goed ontdekken wat je mooi vindt. Daarnaast biedt Sanitairwinkel Heerlen ook een inspiratietafel waar je zelf aan de slag kunt gaan met een moodboard. Experimenteer met verschillende tegels, kranen, kleurstalen en samples zodat je meteen weet welke combinaties mooi zijn. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar met productadvies naar aanleiding van jouw wensen.

Badkamer assortiment van showroom Heerlen online bekijken?

Op deze pagina kun je vast zien welke producten te zien zijn in Heerlen. In de showroom vertellen we je er graag meer over!

Bekijk het assortiment van showroom Heerlen
vestigingsmanager

Wij helpen je graag!

Dit is Harm, vestigingsmanager van Sanitairwinkel Heerlen.

Voor eerlijk en goed advies ben je aan het juiste adres bij Harm. Aan de hand van een gezellig, leuk én persoonlijk gesprek achterhaalt hij jouw wensen voor badkamer of toilet.

“Als team in Heerlen vinden we een klant- en servicegerichte aanpak belangrijk. Of je nu een groot of klein project hebt, wij staan voor je klaar. Onze showroom in Heerlen biedt veel inspiratie. Kom langs en wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn!”

Maak een afspraak

Neem alvast een kijkje in de showroom

Sfeerimpressie