Showroom Rotterdam, 900m² badkamer inspiratie

Rotterdam

Adres

Stadionweg 39A
3077AR Rotterdam

info@sanitairwinkel.nl
010-2616010

Afspraak maken Offerte aanvragen
Maak een afspraak en wij staan voor je klaar. Of kom langs zonder afspraak tijdens onze openingstijden.

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:30 - 17:00
Zondag Gesloten

Afwijkende openingstijden

26-12-22 Tweede Kerstdag 12:00-17:00
Wil je er zeker van zijn dat onze adviseurs tijd voor je hebben? Plan dan hier een afspraak.
900m2
Gratis parkeren
Makkelijk bereikbaar
Alle topmerken
Ervaren adviseurs
6 dagen per week geopend
persoonlijk advies

Badkamer advies bij Sanitairwinkel Rotterdam

Dagelijks maken we gebruik van sanitair. Reden genoeg om voldoende aandacht te besteden aan je toiletruimte of badkamer. Ben je toe aan een geheel nieuwe badkamer of wil je een kleine wijziging aanbrengen in je badkamerruimte? Breng dan eens een bezoek aan onze badkamer showroom te Rotterdam. Er staat altijd een adviseur voor je klaar om je te helpen met al jouw vragen. We begrijpen dat het uitzoeken van een badkamer geen eenvoudige klus is. We helpen je er daarom graag bij!

 
Badkamer inspiratie

900m² badkamer inspiratie in onze showroom in Rotterdam

Met maar liefst 900m² aan badkamer inspiratie weten we zeker dat we je kunnen inspireren. Kom langs en laat je verrassen door ons sanitairaanbod. Sanitairwinkel Rotterdam is 6 dagen per week geopend, heeft op vrijdag koopavond, is zeer gemakkelijk bereikbaar en heeft gratis parkeerplekken. Je vindt er volledige badkamers, maar ook losse producten, zoals ligbaden, douchecabines, kranen en toiletten. Met meer dan 100 verschillende merken kunnen we ook jouw droombadkamer samenstellen. Alle nieuwste trends zijn in de showroom te vinden!

Speelhoek

Kinder- en koffiehoek

Bij Sanitairwinkel vinden we het belangrijk dat je alle tijd kunt nemen om de juiste keuzes te maken. Bij onze showroom in Rotterdam kun je daarom, uiteraard onder het genot van een warm of koud drankje, rustig jouw wensen bespreken in onze koffiehoek. Onze adviseurs helpen je hier graag bij, natuurlijk geheel vrijblijvend. Terwijl jij rustig het assortiment doorneemt, kunnen je kinderen zich vermaken in de kinderhoek!

Badkamer assortiment van showroom Rotterdam online bekijken?

Op deze pagina kun je vast zien welke badkamer producten te zien zijn in Rotterdam. In de showroom vertellen we je er graag meer over!

Bekijk het assortiment van showroom Rotterdam
vestigingsmanager

Wij helpen je graag!

Maak kennis met Tom, vestigingsmanager van Sanitairwinkel Rotterdam.

Tom is al ruim 12 jaar actief in de verkoop, waarvan 4 jaar in de badkamerwereld. Hij is service- en oplossingsgericht. Daarnaast vindt hij het belangrijk dat de klant met een goed gevoel de showroom uitloopt!

"De klant moet bij ons het WOW-gevoel krijgen. Wij laten combinaties zien waar de klant zelf niet aan heeft gedacht. Door het gedreven en gemotiveerde personeel krijgt de klant meer dan hij zelf had verwacht. Kortom, in Rotterdam ga je naar binnen voor een standaard badkamer, maar ga je naar buiten met een badkamer waar je niet van durfde te dromen."

 

Maak een afspraak

 

Neem alvast een kijkje in de showroom

Google 360 virtual tour

}

Bekijk de video

Sfeerimpressie

Bezoek Sanitairwinkel in Rotterdam

Nieuwe badkamer kopen in Rotterdam? Kom langs bij Sanitairwinkel Rotterdam voor al het sanitair dat je nodig hebt voor jouw droombadkamer! De showroom op de Stadionweg 39A staat vol met inspiratie: van honderden losse producten tot aan complete badkamers. Sanitairwinkel Rotterdam heeft een oppervlakte van 900m2 en is zes dagen per week geopend, met verschillende koopzondagen en koopavond op vrijdag. De showroom is eenvoudig te bereiken en je kunt gratis parkeren. Kom daarom langs voor een vrijblijvend gesprek met één van onze adviseurs: zij beantwoorden al jouw vragen over sanitair!

Let op: onze showroom is gedeeltelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.