Luchtontvochtigers

Te droge lucht zorgt voor irritatie aan huid en ogen. Te vochtige lucht zorgt aan de andere kant voor schimmelvorming op bijvoorbeeld wanden. Een goede balans in de luchtvochtigheid is dus erg belangrijk. Een ontvochtiger kan daarbij helpen. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment en bestel direct jouw luchtontvochtiger!

Er zijn hierboven 8 producten zichtbaar
Naar boven

Luchtontvochtiger kopen?

Net zoals een te droge lucht in huis niet bevorderlijk is voor de leefomstandigheden, is een te vochtige lucht ook niet goed. Wanneer de lucht in huis te vochtig is, kan dat leiden tot schimmelvorming op bijvoorbeeld de muren. Een luchtontvochtiger lost dit probleem op, want dit apparaat zuigt lucht op, condenseert het en blaast de droge lucht weer uit. Sanitairwinkel biedt om deze reden verschillende soorten luchtontvochtigers aan welke geschikt zijn voor verschillende ruimtes in jouw woning. 

De werking van luchtontvochtigers

Luchtontvochtigers zijn uitgerust met een ventilator die de vochtige lucht uit een ruimte zuigt en door een verdamper blaast. De lucht koelt daardoor af en condenseert. Vervolgens blaast de luchtontvochtiger de droge lucht weer uit, waardoor de luchtvochtigheid in de ruimte daalt. Op die manier ben je vochtproblemen voor en voorkom je schimmel, loslatend behang en condensvorming in huis. Ben je benieuwd welke producten wij nog meer aanbieden voor het behandelen van lucht? Bekijk dan eens deze pagina met alle producten die gekoppeld zijn aan het onderwerp luchtbehanding

Luchtreiniging

Een luchtontvochtiger kopen kan ook een goed idee zijn wanneer je op zoek bent naar een apparaat waarmee je de lucht in een ruimte kunt reinigen. Luchtontvochtigers bevatten namelijk ook een filter waar de vochtige lucht doorheen gaat. Vuil en stof uit de lucht blijft grotendeels in deze filter hangen, waardoor luchtontvochtigers ook als een lichte luchtreiniger werken. Een luchtontvochtiger brengt de vochtigheid dus op peil, maar zorgt ook voor een frisse en schone atmosfeer. Wil je graag alle stofdeeltjes en schadelijke gassen uit de lucht halen? Bekijk dan onze luchtreinigers.

Verschillende opties voor een ontvochtiger

Onze luchtontvochtigers verschillen in ontvochtigingscapaciteit en het aantal vierkante meters dat ze kunnen ontvochtigen. Meet voor de aankoop daarom goed op hoe groot de ruimte is waar je de ontvochtiger wilt plaatsen. Daarnaast zijn sommige ontvochtigers van Sanitairwinkel voorzien van extra luxe functies, zoals bediening via een app en een luchtfilter.

Een luchtontvochtiger die bij jouw stijl past

Een luchtontvochtiger heeft natuurlijk een hele duidelijke praktische functie, maar is uiteindelijk natuurlijk ook een onderdeel van je interieur. Het design van de luchtontvochtiger is daarom ook van belang. Bij Sanitairwinkel vind je verschillende opties voor een mooie en kwalitatieve luchtontvochtiger waardoor er altijd een optie voor jouw woning tussen zit. Voor welke ontvochtiger ga jij?

Jouw luchtontvochtiger kopen bij Sanitairwinkel

Heb je nog vragen over luchtontvochtigers of weet je niet precies welke luchtontvochtiger het beste bij jouw woning past? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in één van onze showrooms! Onze medewerkers voorzien je graag van deskundig advies.

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar op:
Ma t/m vr: 9.00 - 20.00 uur
Za: 9.00 - 17.00 uur