Grohe Grohtherm F afbouwdeel voor 1 weg omstelkraan chroom

0437912
0 Review(s)
354,-
169,-
Incl. BTW
Uw voordeel: 185,-
Grohe Grohtherm F afbouwdeel voor 1 weg omstelkraan chroom 0437912

Grohe Grohtherm F Afbouwdeel

354,-
169,-

Bekijken of afhalen in showroom?

Productinformatie

Grohtherm F, enkelvoudig opbouwdeel volume (stopkraan), (zonder Rapido C inbouwdeel 35028000)

Grohtherm F, enkelvoudig opbouwdeel - genieten van water in al zijn eenvoud

Het Grohtherm F enkelvoudige opbouwdeel is ontworpen met absoluut minimalisme voor het beste resultaat in het achterhoofd. De kraan bedient één waterstroom zoals een douche of een bad. Dit opbouwdeel is voorzien van een metalen kraangreep voor optimale grip en bedieningsgemak. Dankzij EasyLogic kun je de temperatuur op de kraan precies aflezen. Uitgevoerd in glanzend Grohe StarLight® chroom voor een jarenlange glans en weinig onderhoud. Even afnemen met een zachte doek is voldoende.

Grotherm F thermostatische mengkraan - glanzend regelcentrum in je badkamer

De Grohtherm F serie is er in 5 uitvoeringen. Zo kan elke waterliefhebber aan z'n trekken komen en onbezorgd genieten in bad of onder de douche. De serie omvat kranen voor één waterstroom zoals een kraan of douche, voor twee waterstromen zoals een kraan en een douche, of zelfs voor drie waterstromen. Bijvoorbeeld bij een extra zij-douche. Bij alle mengkranen is het noodzakelijk om de daarbij horende inbouwkraan aan te schaffen. Allen zijn voorzien van metalen wandrozetten zodat het binnenwerk van de kraan mooi is weggewerkt. Ze zijn uitgevoerd in glanzend Grohe StarLight® chroom en hebben praktische ronde metalen grepen die zelfs met ingezeepte handen goed te bedienen zijn. Allen beschikken over Grohe TurboStat® en EcoJoy® zodat het water snel en constant op temperatuur blijft maar het verbruik vriendelijk is voor het milieu en je portemonee.

Hoe weet u zeker dat het product past?

De kraan is 70 x 70 mm. De kraan kan alleen geplaatst worden op de Grohe Rapido C inbouwkraan 35 028 000, voorgemonteerd keramisch bovendeel 3/4 " en met een installatie diepte van 70 - 95 mm.

Wat zit er in de verpakking? Grohtherm F, enkelvoudig opbouwdeel volume Let op: zonder inbouwdeel 35028000 en Nederlandse montagehandleiding

Voordelen van dit product op een rijtje:

  • Eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame Grohe StarLight® chroomlaag

  • Grohe MetalGrip – hoogwaardige, metalen grepen voor veel bedieningsgemak
  • Grohe EasyLogic®: eenvoudige bediening door duidelijke signalering op de kraan

Specificaties

Productinformatie

Kleur chroom
Type Stopkraan
Bediening Knop of greep
Materiaal afbouwdeel messing

Features

Thermostatisch
GROHE EasyLogic®
GROHE EcoJoy®
GROHE StarLight®
GROHE TurboStat®

Productinnovaties

GROHE EasyLogic®
GROHE EcoJoy®
GROHE StarLight®
GROHE TurboStat®

Meer informatie

Artikelnummer 0437912
Leveranciernummer 27623000
EAN 4005176898334
Merk Grohe
Serie Grohtherm F

Technische documenten

Over Grohe

Kwaliteit, Technologie, Design en Duurzaamheid. Aan deze vier fundamentele pijlers toets GROHE wat ze doen. Om producten te maken die mooi en duurzaam zijn en bovenal voldoen aan uw wensen en gericht zijn op de praktijk. Ze leggen de lat hoog omdat ze van mening zijn dat je altijd het verschil moet kunnen voelen als je een GROHE kraan of douche gebruikt.

Bij GROHE wordt alles geleverd met een uitzonderlijk kwaliteitszegel. Alle productonderdelen hebben een groot aantal duurtesten doorstaan - de zwaarste in de branche - en zijn hier met vlag en wimpel voor geslaagd voordat ze de fabriek verlaten.

Garantie van GROHE

Hoogwaardige materialen, de nieuwste productiemethoden in combinatie met toonaangevende technologieën garanderen betrouwbare prestaties voor vele jaren. Dit wordt weerspiegeld in de 5 jaar fabrieksgarantie. GROHE maakt de belofte waar dat u topprestaties van ze mag verwachten. Geniet van uniek comfort en uitstekende functionaliteiten. Je hebt hun woord dat u kan vertrouwen op GROHE producten. Gegarandeerd. 

 

Reviews

Door klanten is dit product gemiddeld beoordeeld met een op basis van 5 sterren.

Samen gekocht met

Andere artikelen in deze serie