GROHE

logo grohe

Kwaliteit, Technologie, Design en Duurzaamheid. Aan deze vier fundamentele pijlers toetst GROHE wat ze doen. Om producten te maken die mooi en duurzaam zijn en bovenal voldoen aan jouw wensen en gericht zijn op de praktijk. Ze leggen de lat hoog omdat ze van mening zijn dat je altijd het verschil moet kunnen voelen als je een GROHE kraan of douche gebruikt.

grohe quickfix

NIEUW: GROHE QuickFix

Twee linkerhanden en een nieuwe kraan nodig? Geen probleem! GROHE QuickFix helpt jou bij je badkamer- of keukenproject. Wanneer je voor QuickFix-producten gaat, heb je alles in één doos voor jouw doe-het-zelf-project. Of het nu gaat om het vervangen van een kraan of het installeren van een nieuwe douche, QuickFix helpt je op weg. Zelfs als je twee linkerhanden hebt. Bekijk de producten hieronder!

Bekijk alles van Grohe Quickfix
 
 

Waarom GROHE

KWALITEIT

Bij GROHE wordt alles geleverd met een uitzonderlijk kwaliteitszegel. Alle productonderdelen zijn uitvoerig getest - de zwaarste in de branche - en zijn hier met vlag en wimpel voor geslaagd voordat ze de fabriek verlaten.

GARANTIE

GROHE biedt 5 jaar fabrieksgarantie. Op inbouwproducten zit zelfs 10 jaar garantie. Op producten met een stekker zit 2 jaar garantie + 1 extra jaar na productregistratie op grohe.nl.

ONDERDELEN

Vervangende onderdelen zijn 10 jaar nadat het product uit productie wordt genomen nog beschikbaar. Zo kun je zorgeloos blijven genieten van je GROHE-product.

DUURZAAM

Bij GROHE zit duurzaamheid hoog op de agenda. Zo vind je bijvoorbeeld kranen en douches in het assortiment die het waterverbruik reduceren, maar ook waterbesparende toiletten.

Een volledige GROHE badkamer

Met GROHE kun je een volledige badkamer inrichten in de stijl die jou aanspreekt. Van wastafelkraan, thermostaatkraan en regendouche, tot wastafel, bad en douchebak. De producten vullen elkaar aan qua design en technologie. Maak je badkamer persoonlijk en kies voor kleur. GROHE biedt een compleet assortiment aan kranen, douches en accessoires in diverse kleuren. Denk aan goud, brons & donkergrijs. Mat of glanzend. Creëer zo een persoonlijke badkamer die perfect aansluit bij jouw stijl!

grohe freedom of choice color actie

PVD Coating

Om de hoogste kwaliteit en beste afwerking te kunnen garanderen, produceert GROHE de Colors producten op basis van haar bewezen Physical Vapor Deposition (PVD) proces. Dit innovatieve proces zorgt niet alleen voor een nog bredere kleurkeuze, maar biedt tegelijkertijd ook een afwerking die drie keer zo hard en tien keer krasvaster is dan een gegalvaniseerde finish. Zo blijven je Grohe Colors producten lang mooi om naar te kijken.

Categorieën

Grohe kleuren