Grohe bedieningspaneel

Met een Grohe bedieningspaneel haal je niet alleen een functioneel product, maar verzeker je jezelf ook nog eens van een stijlvol bedieningspaneel. De Grohe bedieningspanelen bieden je verschillende voordelen en zijn nog eens in tal van kleuren en stijlen beschikbaar.

Uitstekend
9.1 / 10
op basis van
45875 reviews

Grohe bedieningspanelen

Een Grohe bedieningspaneel is een product waar je jarenlang van kunt genieten. Dit heeft te maken met de hoge eisen die de Duitse producent aan zijn bedieningspanelen stelt. 

Stijlvolle Grohe bedieningspanelen

Een mooi design is erg belangrijk, zeker als je een specifieke stijl wilt realiseren in jouw toiletruimte. Bij Sanitairwinkel kun je onder meer zwarte, witte en chroom Grohe bedieningspanelen vinden. Dit zijn traditionele kleuren die in bijna iedere badkamerstijl wel zijn plek kunnen vinden. Ook heb je de keuze voor een Grohe bedieningspaneel in goud, wat perfect is voor een art deco badkamer of als je een luxe gevoel wilt uitstralen.

De verschillende soorten Grohe bedieningspanelen

Verder moet je ook nog de knoop doorhakken wat betreft de vorm van jouw Grohe bedieningspaneel. Wat betreft de omhulsel kun je voornamelijk kiezen uit rechthoekige opties, maar er zijn ook een paar vierkante ontwerpen beschikbaar. Qua knoppen zijn de mogelijkheden oneindig. Zo zijn er naast rechthoekige knoppen ook tal van ovale en ronde knoppen. Deze variëteit is erg fijn, omdat je zo altijd een passend Grohe bedieningspaneel kunt vinden voor jouw droombadkamer.

Functionele eigenschappen van een Grohe bedieningspaneel

Grohe bedieningspanelen zijn niet alleen een stijlvolle keuze. De bedieningspanelen van deze Duitse fabrikant zijn ook erg functioneel. Zo hebben de meeste ontwerpen een Dualflush-functie, waarmee je eenvoudig jouw waterverbruik kunt verminderen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Ook heb je de keuze uit verschillende bedieningen. Naast de traditionele knop- of greep behandeling kun je ook elektrische bedieningspanelen terugvinden in het assortiment van Grohe.

Waar moet je op letten bij een bedieningspaneel

Vragen over Grohe bedieningspanelen

Heb jij vragen over een van onze Grohe bedieningspanelen, of wil je meer informatie hebben over een ander product op onze website? Twijfel dan niet, en neem eenvoudig contact op met onze klantenservice! Je kunt ons altijd bereiken via de email of ons contactformulier en je kunt ons ook tijdens kantooruren bellen. Ook kun je ervoor kiezen om langs te komen in een van onze showrooms. Hier kun je sommige Grohe bedieningspanelen in het echt aanschouwen en kun je een gesprek aangaan met een van onze medewerkers. Die kunnen je voorzien van persoonlijk, specialistisch advies en helpen je verder in jouw zoektocht naar jouw droombadkamer.